Carolina Herrera

Carolina Herrera

(35)

Geen resultaten gevonden

Producten 1 tot 35 van 35

Carolina Herrera zonnebrillen bij Mister Spex

Carolina Herrera is het modemerk van de gelijknamige Amerikaanse designer die vanaf 1980 onder andere exclusieve zonnebrillen ontwerpt en maakt. De collectie Carolina Herrera zonnebrillen bij Mister Spex is een fraaie dwarsdoorsnede van de mooiste modellen uit het zeer complete aanbod van het merk. Naast brillen en zonnebrillen maakt Carolina Herrera kleding, accessoires en goed gewaardeerde parfums. De Carolina Herrera zonnebrillen bij Mister Spex zijn een vanzelfsprekend vervolg op het succes van dit bijzondere modehuis.

De Carolina Herrera zonnebrillen bij Mister Spex winden er geen doekjes om: stijl, elegantie en comfort maken van ieder model een echte wanna-have die fashion- en trendwatchers niet aan zich voorbij kunnen laten gaan. Dankzij een perfecte samenwerking met gespecialiseerde topdesigners zijn alle Carolina Herrera zonnebrillen bij Mister Spex oogverblindende wondertjes van techniek waaraan u op alle fronten veel plezier kunt beleven.

Dankzij een uitgekiende marketingstrategie en een slim inkoopbeleid geldt Mister Spex momenteel als beste online opticien van Europa. Uitmuntende service en klantvriendelijke dienstverlening komen bij Mister Spex altijd op de eerste plaats. Daarnaast is natuurlijk het geweldige assortiment van meer dan 2000 designerbrillen van 60 vermaarde ontwerpers en echte smaakmaker die Mister Spex op de kaart zet als een allround specialist met professionele medewerkers die hun vak verstaan.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel