We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
Categorie

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Breedte hoofd
  • Medium
  • Groot
  • Hulp bij het bepalen
Vorm
Type
Gezicht
Eigenschappen
Kleur montuur
Glaskleur
Materiaal
Prijs in EUR

Oakley Dames zonnebrillen

(32)
  • Oakley

Geen resultaten gevonden

Producten 1 tot 32 van 32

Oakley Dames zonnebrillen bij Mister Spex

Gestart als producent van sportperformance apparel is Oakley nu ook uitgegroeid tot een globale speler op de markt van lifestyle accessoires. Bij deze crossover heeft het bedrijf de oorspronkelijke identiteit deugdzaam en modieus weten mee te nemen. In de collectie Oakley dames zonnebrillen zult u daarom ongetwijfeld elementen uit de sportwereld herkennen. Soms dunnetjes en soms overduidelijk.

Bij Oakley mogen ze gerust stellen dat hun perfecte fusie van stijl en techniek onnavolgbaar is. Het Amerikaans bedrijf is houder van meer dan 600 patenten, welke zowel op aspecten van de designs als de gebruikte materialen betrekking hebben. Ultrasterke lichtgewicht materialen bijvoorbeeld die de zonnebril een luchtige pasvorm geven, waardoor de 'Oakley look' zich perfect leent voor vlotte en opgewekte evenementen.

""Altijd haarscherp focussen"" is de lijfspreuk van Oakley wanneer het om eyewear gaat. De brillenglazen die u bij Mister Spex geleverd krijgt zullen dan ook absoluut geen imperfecties aan het zicht toevoegen. U heeft bij het selecteren van de brillenglazen bovendien de optie om zowel de tint, de kleur als de dikte aan te passen aan de persoonlijke behoefte.

Doorzoek ontspannen het Oakley assortiment dames zonnebrillen op de gebruiksvriendelijke pagina's van uw favoriete online opticien. Bij Mister Spex geldt dat indien er voor 2pm wordt bestelt de zonnebril nog dezelfde dag wordt verzonden. Snel en traceerbaar met DHL.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.