Welkom bij misterspex.nl

We streven ernaar u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden. Om onze diensten voor u te optimaliseren, maken we gebruik van cookies en soortgelijke technologieën voor marketingdoeleinden. Door op 'Akkoord' te klikken, stemt u hiermee in. U kunt dit te allen tijde herroepen.

Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Het is Mister Spex's verjaardag! U krijgt van ons -25 % korting op alle glazen¹
Gucci

Gucci Heren zonnebrillen

(75)

Geen resultaten gevonden

Producten 1 tot 60 van 75

Gucci Heren zonnebrillen bij Mister Spex

Gucci verstaat als geen ander de kunst om doelmatigheid en kwaliteit te combineren met klasse en stijl. Een zonnebril van dit best verkopende Italiaans merk maakt dan ook reeds bij eerste oogopslag een helder fashion statement. "Het is geen bril, het is een Gucci".

De functionele eigenschappen van het glas zijn bij Gucci heren zonnebrillen excellent. Schadelijk ultraviolet en infrarood zonlicht wordt ingenieus gefilterd zonder dat dit tot optische onzuiverheden leidt. Standaard waarnemingen van de ogen, zoals het inschatten van diepte en het onderscheiden van contrast, worden door het glas niet negatief beïnvloed. U kunt een Gucci dus ongestoord uren achtereen op hebben. Vanuit dit besef zijn de monturen van licht maar uiterst bestendig materiaal vervaardigd.

Gucci ontwerpt zonnebrillen met kleding en individualiteit in gedachte. Een door u geselecteerd model zal daarom automatisch perfect aansluiten op uw persoonlijke kledingstijl. Aan deze wetmatigheid heeft het merk zijn faam te danken. Het stijl aspect van Gucci Heren zonnebrillen komt in elk montuur op een unieke manier tot zijn recht.

Bij Mister Spex heeft u de mogelijkheid om 4 monturen voor 10 dagen geheel gratis uit te proberen. Met meer dan 1,5 miljoen tevreden Europese klanten kunnen we dit onbevangen aanbieden. Bekijk in alle rust de uitgebreide Gucci lijn voor heren zonnebrillen en maak een praktische en gevoelsmatige keuze.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.