Welkom bij misterspex.nl

We streven ernaar u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden. Om onze diensten voor u te optimaliseren, maken we gebruik van cookies en soortgelijke technologieën voor marketingdoeleinden. Door op 'Akkoord' te klikken, stemt u hiermee in. U kunt dit te allen tijde herroepen.

Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

oakley

Oakley Heren zonnebrillen

(144)

Geen resultaten gevonden

Producten 1 tot 60 van 144

Oakley Heren zonnebrillen bij Mister Spex

Het assortiment Oakley Heren zonnebrillen is zeer breed. Oakley biedt zonnebrillen voor verschillende gebruiksdoeleinden, zoals sport en actieve vrijetijdsbesteding. Daarnaast is de keuze in zonnebrillen voor dagelijks gebruik zeer groot. Zowel qua materiaalgebruik als modellen is er een grote verscheidenheid.

Oakley is vooral bekend om zijn premium collectie zonnebrillen, vervaardigd van materialen van de hoogste kwaliteit en uitermate trendy en stylish. Voor het ontwerpen van Oakley Heren zonnebrillen worden geavanceerde technologieën gebruikt, waardoor de brillen ook op ergonomisch gebied optimaal zijn.

Ook op het gebied van zonnebrillen voor sportief gebruik is Oakley een begrip. Bij de ontwikkeling van de glazen worden alle invloeden meegenomen waar bijvoorbeeld golfers, vissers, wielrenners, skiërs en snowboarders mee te maken hebben. Dit heeft de HDPolarized lenzen opgeleverd, die verblinding voorkomen zonder dat dit ten koste gaat van scherp zicht. Vanzelfsprekend is deze technologie ook op de glazen voor andere zonnebrillen van Oakley beschikbaar. Als u lekker op een terrasje zit, wilt u evengoed goed zicht hebben en niet door de zon verblind worden.

Dat het aanbod Oakley Heren zonnebrillen zeer uitgebreid is, is in één oogopslag te zien bij Mister Spex. Bijna te moeilijk om de juiste bril te kiezen. Gelukkig heeft u bij uw online opticien de mogelijkheid de zonnebrillen online te passen, middels de geavanceerde 3D tool. Mocht u zich achteraf toch nog bedenken dan heeft u bij Mister Spex de mogelijkheid uw aankoop binnen 30 dagen gratis te retourneren.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.