We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
Categorie

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor
Breedte hoofd
  • Medium
  • Groot
  • Hulp bij het bepalen
Vorm
Type
Gezicht
Eigenschappen
Kleur montuur
Glaskleur
Materiaal
Prijs in EUR

Persol Zonnebrillen op sterkte

(54)
  • Persol
Producten 1 tot 54 van 54

Persol Zonnebrillen op sterkte bij Mister Spex

Zonnebrillen van Persol werden reeds in 1917 vervaardigd. In dat jaar begon Giuseppe Ratti in Turijn met het ontwerpen van brillen die piloten en coureurs comfort, goed zicht en bescherming moesten bieden. De naam van dit nieuwe merk werd Persol, wat in het Italiaans ""voor zon"" betekent. Het merk is altijd dicht bij de basis gebleven en heeft zich ontwikkeld tot een ware specialist in zonnebrillen. Daarnaast worden inmiddels ook gewone brillen vervaardigd.

De collectie Persol Zonnebrillen op sterkte bij Mister Spex biedt een grote variatie in monturen, vormen en kleuren. Altijd is die klassieke geraffineerde Italiaanse stijl er in terug te vinden, waar elegantie en een sportieve look hand in hand gaan. Artistieke expressie en oog voor detail zijn eveneens belangrijke aspecten bij Persol Zonnebrillen op sterkte. Bij Persol hecht men er belang aan dat esthetiek en technologie samen gaan en de Italianen slagen er uitstekend in om dit in ieder model te verenigen. De monturen zijn gemaakt van natuurlijke materialen en de glazen zorgen voor een kristalhelder zicht.

Als u een zonnebril op sterkte nodig bent is het goed om te weten dat goed zicht gepaard gaat met een smaakvol design van Persol. Bovendien kunnen Persol Zonnebrillen op sterkte tegen een stootje en kunnen ze u, als uw zicht niet verandert, een leven lang plezier bezorgen.

Bij uw online opticien Mister Spex vindt u naast de collectie van Persol nog vele zonnebrillen op sterkte van andere top labels. Eenvoudig besteld en snel geleverd.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.