We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
Categorie

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Breedte hoofd
  • Smal
  • Medium
  • Groot
  • Hulp bij het bepalen
Vorm
Type
Gezicht
Eigenschappen
Kleur montuur
Materiaal
Prijs in EUR

Carrera Dames brillen

(44)
  • Carrera

Geen resultaten gevonden

Producten 1 tot 44 van 44

Carrera Dames brillen bij Mister Spex

Carrera is een brillenmerk dat drijft op passie. Het werd door oprichter Wilhelm Anger in 1956 vernoemd naar de meest gevaarlijke autorace ter wereld, de Carrera Panamericana. Hiermee wilde Anger aangeven dat zijn merk werd gemaakt voor en door gedreven mensen. Het is een bedrijf dat altijd voorop heeft gelopen in de ontwikkeling van bijvoorbeeld skibrillen, zonnebrillen en lichter materiaal om brillen mee te maken. Bij Mister Spex vindt u een uitgebreide collectie Carrera dames brillen.

De collectie dames brillen van Carrera is niet in een paar woorden te vangen. Het merk heeft een groot assortiment, in vele verschillende stijlen. Wat de brillen wel kenmerkt is dat ze allemaal vrouwelijk zijn, met een duidelijke look. Carrera is niet bang om bij haar designs kleuren te gebruiken waar u mee opvalt, maar ook het ontwerp van de brillen draagt daaraan bij. Afgeronde glazen worden hier afgewisseld door strakke, rechtere modellen. Dankzij het gebruikte materiaal zitten de brillen altijd comfortabel. Het bedrijf heeft jarenlang geëxperimenteerd, om zo bij de Carrera dames brillen tot het perfecte draaggemak te komen.

Mister Spex is een online opticien met een groot assortiment. We verkopen ruim 2000 modellen van zo'n 60 verschillende designers. Bij ons kunt u altijd vier modellen op proef thuisgestuurd krijgen. U heeft dan tien dagen de tijd om deze modellen uit te proberen, en uzelf ervan te overtuigen dat een bril echt bij u past. Deze service van Mister Spex is geheel gratis.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.