Jouw herfstkoopje - nu tot 25% korting claimen¹

MPG&E

(10)
Producten 1 tot 10 van 10

MPG&E contactlenzen bij Mister Spex

MPG&E is een nog jonge Duitse onderneming die zich volledig richt op de productie van contactlenzen. Het bedrijf is net na de eeuwwisseling opgericht door 22 ""contactlens fanaten"". Vandaag de dag zorgen meer dan 50 medewerkers voor een zeer ruim assortiment, dat is terug te vinden in het aanbod MPG&E contactlenzen bij Mister Spex.

Bij MPG&E is men ervan overtuigd dat contactlenzen de beste oplossing zijn voor het verbeteren van zicht. Met die gedachte wordt een ruim assortiment aangeboden, waardoor iedereen die afhankelijk is van hulpmiddelen om optimaal te kunnen zien, een lens van zijn of haar gading kan kiezen. Zo vindt u tussen de MPG&E contactlenzen bij Mister Spex lenzen voor maandelijkse en voor dagelijkse verwisseling en verschillende soorten harde en zachte lenzen.

Door gebruik te maken van siliconen hydrogel wordt aan de ene kant voorkomen dat de lens droog wordt en andere kant dat traanvocht het draagcomfort en het zicht belemmert. Dit is terug te vinden in het merk ECCO. Ook bij het merk Perfect Contactlenzen heeft u geen last van uitdroging of traanvocht. Door een zogenaamde bionische oppervlaktestructuur wordt vocht gelijkmatig over het oppervalk verdeeld. MPG&E biedt verder ook nog de meer specialistische merken COMPACT, Natural Fit, DreamLens en ChromaGen.

Uw aankoop van MPG&E contactlenzen bij Mister Spex betekent een keuze voor een topproduct en bestelgemak van uw online opticien!

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel