Perfect

Perfect

Perfect contactlenzen bij Mister Spex

Perfect contactlenzen bij Mister Spex doen hun naam eer aan. Ze zijn de ideale oplossing voor zelfs de meest veeleisende contactlensdragers. Dankzij het brede assortiment is er voor ieder oog wel een passende lens te vinden.

De ontwikkelaars van Perfect contactlenzen bij Mister Spex hadden tot doel de menselijke lichaamseigenschappen zoveel mogelijk na te bootsen. Het resultaat zijn uiterst comfortabele contactlenzen. Zelfs de meest gevoelige ogen kunnen nu weer glashelder zien. Ook in geval van droge ogen bieden deze lenzen uitkomst. Door hun lichaamseigen structuur onttrekken ze minder vocht aan het oog. Alle lenzen van Perfect zijn uitgerust met een UV-filter. Zo worden oogaandoeningen op latere leeftijd voorkomen. De AS 30 UV bolvormige maandlenzen kunnen hebben een asferische lens, die kan worden gebruikt om astigmatisme te corrigeren. In combinatie met de juiste pasvorm draagt dit bij aan de perfecte gezichtsscherpte. Voor gevoelige ogen of sporadisch gebruik zijn Perfect One Day AS UV daglenzen de ideale oplossing. Jeuk, roodheid en oogirritatie tot het verleden... dankzij Perfect contactlenzen bij Mister Spex!

Het bestellen van uw contactlenzen is nu heel eenvoudig, veilig en vrij van risico. En wist u dat u bij uw online opticien kunt besparen door meerdere verpakkingen tegelijk te bestellen? Uw lenzen worden eenvoudig thuisbezorgd. Kortom: haarscherpe voordelen bij Mister Spex!

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel