Extreme

Extreme

Extreme contactlenzen bij Mister Spex

Extreme contactlenzen bij Mister Spex zijn verkrijgbaar in diverse soorten, waardoor er voor ieder paar ogen wel een stel lenzen is te vinden. Als u op zoek bent naar contactlenzen, kunt u bij dit type contactlenzen kiezen uit Extreme H2O, Extreme H2O Thin, Extreme H2O Toric en Extreme H2O Xtra. Door hun beperkte diameter bieden ze bijzonder veel draagcomfort en krijgen de ogen voldoende zuurstof.

Wat de H2O Extreme contactlenzen bij Mister Spex zo bijzonder maakt, is dat ze ervoor zorgen dat de ogen steeds voldoende vochtig blijven. Irritatie of uitdroging zijn daarom uitgesloten, zelfs als u meerdere uren achter elkaar voor de computer zit of zich langdurig in een ruimte met airconditioning bevindt. De Extreme H2O Thin valt op door zijn superdunne ontwerp, waardoor de druk op de ogen minimaal is. Voor ogen die moeite hebben met focussen, is de Extreme H2O Toric de ideale lens. Wilt u een stevige en gemakkelijk aan te brengen lens, dan is de Extreme H2O Xtra aan te bevelen.

Kies net als anderhalf miljoen tevreden klanten ook voor de favoriete online opticien van Europa en bestel uw Extreme contactlenzen bij Mister Spex. Snelle en traceerbare levering gegarandeerd!

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel