Puma

Puma
Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
Sorteren op
221 Resultaten

Puma bij Mister Spex

In 1948 splitsten de broers Adolf en Rudolf Dassler hun schoenenfabriek in twee delen: Adolf Dassler begon met Adidas en Rudolf begon met Puma. Een legende was geboren. Een andere legende, voetballer Johan Cruijff, zette Puma in Nederland op de kaart, door op Puma schoenen in 1974 de beste speler te worden van het Wereldkampioenschap voetbal in Duitsland. Puma richtte zich aanvankelijk op sportschoenen en -kleding, later kwamen daar ook accessoires bij, zoals brillen.

Jong, hip en sportief, dat zijn de kenmerken die bij Puma brillen horen. U vindt brillen van Puma bij Mister Spex in diverse modellen. Er is keuze uit brillen met volledige of gedeeltelijke randen. De meeste brillen van Puma bij Mister Spex zijn aangenaam licht, maar dank zij het materiaalgebruik toch zeer degelijk. Daardoor, en door de ergonomische vorm van de poten, zijn ze uitstekend geschikt om te dragen tijdens het sporten. Wie een design bril zoekt die past bij een sportieve leefstijl, zal bij Puma brillen zeker iets van zijn of haar gading vinden.

U koopt uw bril van Puma bij Mister Spex zonder het gevaar te lopen dat het een miskoop wordt. Bevalt de bril u niet, dan kunt u hem binnen 30 dagen gratis retourneren. Niet voor niets is Mister Spex de grootste online brillenverkoper van Europa.

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel