Brillen

Heren leesbrillen

Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
Sorteren op
1.689 Resultaten

Leesbrillen voor heren bij Mister Spex

Op een bepaald moment heeft ontkennen geen zin meer en weet iedere man dat het tijd wordt voor een leesbril. Geen zorgen: inmiddels behoort het stoffige imago van deze brillen tot het verleden. Leesbrillen voor heren verbeteren niet alleen het zicht, maar verlenen u dankzij moderne designs ook een trendy look. Geliefde designers ontwikkelen steeds vaker hoogwaardige leesbrillen voor de man. Leesbrillen hebben daardoor een veel positiever imago: De leesbril is uitgegroeid tot een tijdloos accessoire.

Oorzaken van ouderdomsverziendheid

Uw ogen presteren langzaam minder en u kunt kleine letters steeds minder goed lezen? Geen enkele reden om u oud te voelen! Presbyopie wordt weliswaar ouderdomsverziendheid genoemd, maar begint bij de meeste mensen al vanaf 40 jaar. Dat ze dichtbij niet meer goed kunnen zien heeft te maken met het afnemende aanpassingsvermogen van de ogen. Normaalgesproken zorgen de ogen ervoor dat het zicht op verschillende afstanden wordt aangepast. Als deze functie niet meer goed werkt, kunt u voorwerpen die dichtbij liggen niet meer scherp zien.

Heeft u moeite met dagelijkse handelingen, zoals lezen, op de mobiel kijken of brieven schrijven? Dan heeft u baat bij een leesbril. Een enkelvoudige bril corrigeert voor uw ouderdomsverziendheid, waardoor u van dichtbij weer goed ziet. Laat uw brilwaarden bepalen tijdens een gratis oogmeting en maak daarvoor een afspraak bij een van onze partneropticiens.

Het passende model vinden

In het uitgebreide assortiment van Mister Spex vindt u op ieder moment van de dag een leesbril die bij u past. U heeft daarbij de keuze uit talloze mooie en moderne designs. Het assortiment bestaat uit neutrale en terughoudende modellen, evenals uit opvallende en extravagante frames in verschillende kleuren. We garanderen een goede afwerking en maken alleen gebruik van de beste materialen. Bij Mister Spex vindt u bijvoorbeeld topmerken als Ray-Ban, Nike, Adidas en Lacoste.

Met behulp van onze filterfunctie verloopt de selectie buitengewoon snel en ongecompliceerd. Geef bijvoorbeeld uw favoriete kleur of het gewenste materiaal aan of baseer de keuze op de breedte of vorm van uw gezicht. Op die manier stemmen we het aanbod af op uw persoonlijke voorkeuren. U vindt zo heel makkelijk een leesbril die bij u past.

Tip: Leesbrillen zijn bij voorkeur smal en rechthoekig. Op die manier kunt u zonder problemen over het frame heen kijken en hoeft u de bril niet af te doen als u switcht tussen dichtbij en veraf. Bij dunne monturen, modellen met halve rand of modellen zonder rand verloopt dit natuurlijk helemaal soepel.

Brillen online passen

U weet nog niet zeker of het gekozen model ook echt bij u past? Wij hebben een oplossing: brillen online passen, meteen en heel makkelijk met een foto:

 1. Favoriet openen en op het 4e productplaatje met de camera klikken

 2. Favoriete foto uploaden of maken met een webcam

 3. De bril op de foto plaatsen

 4. Foto delen op Facebook of aan vrienden laten zien

Of in 3D met de webcam direct achter de computer:

 1. Favoriet openen en het online passen met het icoontje activeren

 2. Belangrijk: uw Flash Player moet geactiveerd zijn

 3. Wachten tot de bril goed op het gezicht is geplaatst

 4. Foto delen op Facebook of aan vrienden laten zien

Heeft u een keuze gemaakt, geef dan het gewenste glastype aan en vul uw correctiewaarden in. Binnen no time wordt uw nieuwe bril naar u verstuurd.

Uw voordelen bij Mister Spex

 • Als u kiest voor een leesbril voor heren van Mister Spex, dan profiteert u van een groot aanbod aan designers en topmerken, en van een eenvoudig selectieproces. Bovendien heeft u bij ons – een van de meest toonaangevende online retailers van brillen, zonnebrillen en contactlenzen – veel andere voordelen:

 • De meest geliefde online opticien van Europa: Meer dan 1,5 miljoen tevreden klanten.

 • Kwaliteitsglazen: met uv-filter, superontspiegeling en hardingslaag

 • Snelle, betrouwbare verzending: Levering door DHL

 • Extra lange teruggeefgarantie: Gratis retour binnen 30 dagen

Heeft u nog vragen of bepaalde wensen? Bel ons of stuur een mail naar Mister Spex: Ons team van professionele opticiens weet alles van online winkelen en leesbrillen. De moderne manier om brillen te kopen!

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel