All Mister Spex Merken

Mister Spex Brillen
Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
Sorteren op
1.082 Resultaten

Online brillen kopen is heel makkelijk bij Mister Spex. Ben je op zoek naar een mooie nieuwe bril, maar heb je geen zin om van opticien naar opticien te rennen om verschillende monturen uit te proberen? Goed nieuws: een bril kopen is tegenwoordig hartstikke makkelijk, het kan namelijk gewoon vanuit thuis. In de shop van Mister Spex kun je online brillen kopen voor mannen en vrouwen. Veel mensen zijn op zoek naar een bril op sterkte met enkelvoudige glazen. Je vindt brillen van allerlei geliefde merken voor mannen en vrouwen bij Mister Spex. Het aanbod bestaat uit ruim 3.000 modellen, dus je vindt zeker een paar dat perfect bij je past. Of je nu op zoek bent naar een moderne bril op sterkte van een van onze huismerken of naar een trendy bril voor vrouwen met een unieke vorm en in coole kleuren: bij Mister Spex vind je wat je zoekt, en dat tegen scherpe prijzen.

Aanbod aan brillen

Brillen zonder rand zijn stijlvol en elegant. Ze zijn even geschikt voor mannen als voor vrouwen. Dankzij lichte kunststof glazen zijn randloze brillen inmiddels ook geschikt voor mensen met hoge correctiewaarden. Brillen zonder rand zijn niet alleen elegant, ze zijn ook licht. Als je veel onderweg bent - bijvoorbeeld op zakenreis - zorgt het lage gewicht mede voor een hoog draagcomfort. Brillen met een blauwe filter zijn gemaakt voor mensen die elke dag lang achter een beeldscherm zitten. Onze brillen met blauwfiltertechnologie ontspannen je ogen, ook op lange termijn. Zwart is en blijft natuurlijk de ultieme klassieker. Met deze kleur kun je alle kanten op en je kunt het combineren met vrijwel iedere stijl. Of je nu sportief, modern, elegant of extravagant bent, met zwart maak je altijd de juiste keuze. Zwarte brillen zijn daarom een ideaal accessoire, dat past bij elke look. Bij Mister Spex vind je honderden zwarte brillenmodellen die staan voor uniek design en uitstekend vakmanschap.

Zonnebrillen: advies & tips

Gebruik de linker navigatiebalk om de brillenselectie aan te passen aan je wensen. Dit maakt het vinden van een nieuwe bril stukken makkelijker!

Tip: Binnen een paar kliks vind je jouw perfecte nieuwe bril, dankzij de filters van Mister Spex.

Gezichtsvorm: Hier vind je monturen die bij je gezichtsvorm passen en ze optimaal accentueren. Je kunt selecteren op ronde, vierkante, hartvormige of ovale gezichten. Lees welke monturen het beste bij je passen in ons artikel over de keuze van een montuur.

Breedte van de bril: Zoek brillen met de breedte van je hoofd als uitgangspunt. De regel is: de bril mag niet breder of smaller zijn dan je gezicht. Uitzonderingen zijn extravagante modellen, waarmee je een modestatement wilt maken. Als je al een bril hebt die goed past, kun je de breedte langs de bovenste montuurlijn meten en die invullen (in millimeters). Klik daarvoor op de liniaal onder het filter. Je weet niet zeker welke montuurbreedte voor jou ideaal is? Lees de tips in ons service deel.

Vorm van de bril: Als je een bepaalde brillenvorm erg mooi vindt, kun je die vorm selecteren. Als je nog niet zeker weet wat het beste bij je past, kun je beter zoeken op je gezichtsvorm.

Type montuur: Hiermee geef je aan of je op zoek bent naar een bril zonder rand, met volledige rand of met halve rand. Randloze brillen zijn heel subtiel en ideaal voor minimalistische looks. Een bril met volledige rand (ook wel: full rim) is een echte klassieker, maar kan ook een opvallend, trendy accessoire zijn – ook afhankelijk van de kleur en vorm. Bij de brillen met halve rand heb je de keuze uit twee opties. Brillen met een onderste halve rand worden vaak als leesbril gebruikt. Een bovenste halve rand kan een trendy accent zijn, maar is discreter dan een bril met volledige rand.

Kleur: Stem de kleur van je bril af op de kleur van je haren en ogen. Ben je een lichter type, dan staan gouden, bruine of pasteltinten je goed. Ben je een donkerder type, dan zijn krachtige kleuren een mooie optie.

Materiaal: Als je een bepaald materiaal voor een frame zoekt, kun je dat hier aangeven. Monturen van kunststof zitten lekker en zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren. Metaal, titanium of carbon passen het best bij een klassieke look. Ze zijn erg stevig en er kunnen heel dunne monturen van gemaakt worden.

Voordelen van bestellen bij Mister Spex

Bij Mister Spex kun je brillen passen vanuit thuis, heel comfortabel en gemakkelijk. Met onze praktische online paskamer kun je op het scherm zien welk montuur het beste bij je past. Je kunt de brillen online passen met een foto of webcam. Daarnaast kun je een oogmeting laten doen bij een van onze vele partneropticiens. Op onze website kun je het grote productaanbod van Mister Spex bekijken en op je gemak je favoriete bril kiezen. Het maakt daarbij niet uit welk frame je kiest. Mister Spex zonnebrillen zijn vaak ook verkrijgbaar met getinte glazen in bijpassende kleuren, die er net zo uitzien als de originele zonnebrilglazen.

    10%

    Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

    Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

    Betalingsmethodes

    VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

    Leveropties

    DHL Logo

    Om veilig te kunnen bestellen

    Thuiswinkel