Windsor brillen

Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
Sorteren op
35 Resultaten

Windsorbrillen bij Mister Spex

Met deze trend wordt het verleden onderdeel van het heden. Waar de Windsorbril vroeger de welvaart van de adel benadrukte zijn de brillen vandaag de dag een waar toonbeeld van stijl en traditie. Bij Mister Spex koopt u dit buitengewone design in verschillende varianten en kleuren.

De Windsorbril: een elegant sieraad

De Windsorbril wordt gekenmerkt door de ronde vorm en de kunststof ring die erop wordt geplaatst of er omheen wordt gewikkeld. In de achttiende eeuw bestonden monturen uit een eenvoudig metalen frame en ronde of ovale glazen. Ter decoratie en als veredeling werden dunne ringen van hoorn of schildpad, later ook van celluloid, over de oogranden geplaatst – de zogenaamde Windsor-ringen. Vandaag de dag is het unieke design met versierde voorkant weer hartstikke geliefd. De liefde voor het detail maakt van de Windsorbril een elegant sieraad.

Ontdek de voordelen bij Mister Spex

Van Rodenstock tot Hugo Boss en Valentino: ze spelen allemaal graag met verschillende materialen. De combinatie tussen elegant metaal een hoogwaardig acetaat maakt van deze brillen iets heel bijzonders. Bij Mister Spex maakt u uw keuze uit een zorgvuldig samengesteld assortiment en profiteert u van de voordelen van online winkelen:

  10%

  Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

  Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

  Betalingsmethodes

  VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

  Leveropties

  DHL Logo

  Om veilig te kunnen bestellen

  Thuiswinkel