Windsor brillen

Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
Sorteren op
22 Resultaten

Windsorbrillen bij Mister Spex

Met deze trend wordt het verleden onderdeel van het heden. Waar de Windsorbril vroeger de welvaart van de adel benadrukte zijn de brillen vandaag de dag een waar toonbeeld van stijl en traditie. Bij Mister Spex koopt u dit buitengewone design in verschillende varianten en kleuren.

De Windsorbril: een elegant sieraad

De Windsorbril wordt gekenmerkt door de ronde vorm en de kunststof ring die erop wordt geplaatst of er omheen wordt gewikkeld. In de achttiende eeuw bestonden monturen uit een eenvoudig metalen frame en ronde of ovale glazen. Ter decoratie en als veredeling werden dunne ringen van hoorn of schildpad, later ook van celluloid, over de oogranden geplaatst – de zogenaamde Windsor-ringen. Vandaag de dag is het unieke design met versierde voorkant weer hartstikke geliefd. De liefde voor het detail maakt van de Windsorbril een elegant sieraad.

Ontdek de voordelen bij Mister Spex

Van Rodenstock tot Hugo Boss en Valentino: ze spelen allemaal graag met verschillende materialen. De combinatie tussen elegant metaal een hoogwaardig acetaat maakt van deze brillen iets heel bijzonders. Bij Mister Spex maakt u uw keuze uit een zorgvuldig samengesteld assortiment en profiteert u van de voordelen van online winkelen:

  • ¹De korting tot 50% is van toepassing op een selectie van brillen en zonnebrillen (met en zonder sterkte). De korting is geldig t/m 06-03-2024 op misterspex.nl, zolang de voorraad strekt. Mag niet contant worden uitbetaald.Geselecteerde merken zijn uitgesloten van de korting in overeenstemming met de algemene voorwaarden van Mister Spex. Niet te combineren met andere kortingsbonnen. Commerciële distributie verboden. De algemene voorwaarden van Mister Spex zijn van toepassing.
10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel