CLASSIC (58MM)

Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
Sorteren op
105 Resultaten

Ray-Ban Aviator - Classic bij Mister Spex

De Ray-Ban Aviator is één van de meest bekende en gewilde zonnebril modellen. De zonnebril die ook wel bekend staat als 'pilotenbril' is al sinds de jaren 50 een grote hit. In bekende films wordt de bril gedragen, veel sterren lopen ermee en de Ray-Ban campagnes zullen een ieder bekend doen voorkomen. Dit alles is natuurlijk niet zomaar. De brillen zijn van ontzettend goede kwaliteit. Het metalen montuur is stevig en alles zit goed in elkaar. De monturen zijn te verkrijgen in verschillende tinten.

De Ray-Ban aviator vormt een perfecte accessoire. Dit model past letterlijk bij iedere stijl. Enerzijds kun je bijvoorbeeld gaan voor een stoere look, anderzijds voor een wat elegantere look. Het kan allemaal! Ook kun je de bril letterlijk overal dragen. Op een festival, op het strand, of voor het gemak in de auto.

Combineer stoer met classy en zorg dat je er altijd goed uit ziet met deze 'on-trend' brillen. Kies voor een tijdloze stijl en maak overal de blits. Heb jij al een prachtige Ray-Ban Aviator gezien die perfect bij je past? Neem een kijkje op de website van Mister Spex en geniet van de prachtige collectie!

  • ¹De waarde van de bon is 30 procent en geldt bij aankoop van minstens twee modellen op het goedkopere model. Geldig tot en met 27-03-2023 op alle brillen en zonnebrillen op misterspex.nl en in Mister Spex winkels in Duitsland. Selectieve merken alsmede contactlenzen en verzorgingsproducten zijn uitdrukkelijk uitgesloten van de toepassing van de korting. De voucher kan niet worden gecombineerd met andere vouchers of promoties. Commerciële publicatie van de korting (bijv. op voucher websites of blogs) is niet toegestaan. Een contante betaling van de waarde van de voucher is uitgesloten. De Algemene Voorwaarden van Mister Spex zijn van toepassing.
  • ** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.
10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel