Ray-Ban Aviator Large

Ray-Ban Aviator - Large bij Mister Spex

In de zomer zijn we altijd op zoek naar comfortabele en stijlvolle brillen die onze ogen beschermen tegen de zon. De Aviator zonnebrillen zijn hier zeker geschikt voor. Dit grotere type zonnebrillen beschermt een groot deel van uw ogen. Aviator zonnebrillen werden speciaal ontwikkeld voor piloten aangezien dit type brillen hun ogen beschermden tegen de felle zon wanneer zij zich in de lucht bevonden. Vervolgens zijn de brillen uitgegroeid tot een populair type zonnebrillen die hedendaags worden gedragen door jong en oud.

De Ray-Ban Aviator collectie bestaat uit een divers aanbod Aviator zonnebrillen die kunnen worden gedragen op casual maar op zakelijke kleding. De zonnebrillen zijn stijlvol vormgegeven waarbij de kleuren van de glazen verschillen tussen blauw en geel maar ook groen. Hierdoor kunt u de brillen combineren met diverse soorten en kleuren kleding. De kwaliteit van de brillen is zeer goed. De monturen zijn gemaakt van licht staal waardoor het juiste draagcomfort gegarandeerd is gedurende de hele dag. De huidige collectie Ray-Ban Aviator brillen is nu te vinden via de webshop van Mister Spex. U heeft keuze genoeg met het ruime aanbod Ray-Ban Aviator zonnebrillen.

Als u ervoor kiest om de Ray-Ban Aviator brillen bij Mister Spex te bekijken en te kopen dan profiteert u van het aanbod om vier monturen geheel kosteloos gedurende tien dagen te proberen!

  • ¹De korting tot 50% is van toepassing op een selectie van brillen en zonnebrillen (met en zonder sterkte). De korting is geldig t/m 06-03-2024 op misterspex.nl, zolang de voorraad strekt. Mag niet contant worden uitbetaald.Geselecteerde merken zijn uitgesloten van de korting in overeenstemming met de algemene voorwaarden van Mister Spex. Niet te combineren met andere kortingsbonnen. Commerciële distributie verboden. De algemene voorwaarden van Mister Spex zijn van toepassing.
10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel