Ray-Ban zonnebrillen

Ray-Ban Clubmaster Large

Ray-Ban Clubmaster - Large bij Mister Spex

De brillen van Ray-Ban zijn de laatste jaren mateloos populair. Hoe dat komt? Ray-Ban is wereldwijd marktleider op het gebied van kwaliteitsbrillen en heeft een lange historie. Oprichters Bausch & Lomb kregen in 1936 het verzoek om voor de Amerikaanse luchtmacht een geschikte zonnebril te ontwerpen die de vliegers tegen de zon moest beschermen. Door de jaren heen is het merk met het eerste model 'Aviator' wereldberoemd geworden en zodoende ook overgekomen naar Europa. Inmiddels is het bedrijf overgekocht en is het hoofdkantoor gevestigd in Italië. Wellicht heeft u er nooit bij stil gestaan maar Ray-Ban betekent letterlijk het bannen van (zonne)stralen!

De zogenaamde 'Clubmaster' is één van de populairste modellen die Ray-Ban aanbiedt. Maar dat wil niet zeggen dat u deze niet precies naar uw smaak kunt uitzoeken! Let bij de keuze van kleur en design bijvoorbeeld op uw teint of haarkleur en de bril zal u nog meer complimenteren. Het large model heeft extra grote glazen en beschermt daarmee nog beter tegen de zon. Stijlvol én veilig kunt u hiermee voor de dag komen.

Wilt u de beste kwaliteit voor uw ogen? Dan zit u met een Ray-Ban zonnebril goed. Op Mister Spex vindt u enkel monturen met een hoge kwaliteit brilglazen, inclusief UV bescherming. En bent u thuis toch niet tevreden? Dan retourneert u het artikel met hetzelfde gemak!

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel