Ray-Ban zonnebrillen

Ray-Ban Clubmaster Small

Ray-Ban Clubmaster- Small bij Mister Spex

De Ray-Ban Clubmaster was populair in de jaren '50 en '60. Veel brildragers waren blij met dit model, waarvan het montuur destijds 'browliners' genoemd werd. Het is een 'oldscool' item, voor zowel mannen als vrouwen. Deze bril valt op, maar is niet opzichtig! Ontdek bij Mister Spex het assortiment van dit model.

Stijlvol als hij is, is de Ray-Ban Clubmaster een geschikte bril op allerlei gelegenheden. Zowel casual als zakelijk is hij uitstekend te combineren met uw kleding. Hij past bij een pak of jurk, maar ook bij een casual shirt. Kortom, in vele situaties, of dit nu werk of een vakantie betreft. Deze bril is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Gewoonlijk past de maat 'small' het beste bij vrouwen. De grotere maten zijn vaker geschikt voor mannen.

Om te bekijken of de bril u staat, kunt u op onze website gebruik maken van de 3D technologie. Daarnaast bieden wij de service om gratis maximaal vier monturen thuis uit te proberen. Voor zonnebrillen geldt dat als u voor 14.00 uur bestelt, deze de volgende dag geleverd wordt. De levering is snel en traceerbaar, via DHL. Indien nodig, kunt u gratis retourneren binnen 14 dagen.

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel