Ray-Ban Justin Classic

Ray-Ban Justin - Classic bij Mister Spex

Ray-Ban is een ontzettend bekend zonnebrillenmerk dat al zeer lange tijd mee draait. De zonnebrillen van Ray-Ban staan bekend om constante kwaliteit. Modellen als de wayfarer of de aviator zijn al jaren klassiekers. De Ray-Ban Justin is een relatief modern ontwerp. Maar dit maakt het er zeker niet minder op! De Ray-Ban Justin is van goede kwaliteit en het ontwerp is sportief. Deze bril is een ontzettend leuke accessoire. Met dit model bent u modebewust bezig en kiest u voor kwaliteit.

Bij Mister Spex is de Ray-Ban Justin te krijgen in verschillende maten, kleuren (glas en montuur) en hij is voor mannen en voor vrouwen. Er zijn bedrukte en egale monturen. Ook is dit model te krijgen op sterkte. Alle brillen hebben gemeen dat zij kwalitatief goed en flexibel zijn. Het gebruikte materiaal is stevig en de zonnebrillen zitten goed in elkaar. Ze zijn flexibel en ferm.

Het gemak waarmee u bij Mister Spex een leuke bril kunt bestellen is heerlijk. De website is overzichtelijk en heeft een ruim aanbod. Neemt u eens rustig de tijd om een bril uit te kiezen die perfect past bij uw behoefte en stijl.

  • ¹De korting tot 50% is van toepassing op een selectie van brillen en zonnebrillen (met en zonder sterkte). De korting is geldig t/m 06-03-2024 op misterspex.nl, zolang de voorraad strekt. Mag niet contant worden uitbetaald.Geselecteerde merken zijn uitgesloten van de korting in overeenstemming met de algemene voorwaarden van Mister Spex. Niet te combineren met andere kortingsbonnen. Commerciële distributie verboden. De algemene voorwaarden van Mister Spex zijn van toepassing.
10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel