Ray-Ban zonnebrillen

Ray-Ban Clubmaster

Bewonder de klassieke schoonheid van onze Ray-Ban Clubmaster brillen

Mister Spex heeft een ruim assortiment aan brillen met glazen op sterkte, zonnebrillen, sportbrillen en contactlenzen. Bekijk de volledige collectie in onze online winkel. Maak uw keuze tussen brillen voor dames en heren en haal uw favoriet eruit. Zoekt u een bril van hoogstaande kwaliteit, met een montuur dat een klassieke schoonheid uitstraalt? Dan is onze Ray-Ban Clubmaster de ideale bril voor u.

Specifieke kenmerken van een Ray-Ban Clubmaster bril

Hoewel wij verschillende brillen van Ray-Ban in onze online winkel aanbieden, hebben ze één ding gemeen. Ze zijn allemaal van een goede kwaliteit. U zult tevreden zijn over dit merk. De Ray-Ban Clubmaster is een klassieker in het gamma. U vindt hem met gewone glazen en als zonnebril en kunt hem in beide vormen online kopen met glazen op sterkte. Deze semi-randloze bril heeft een sterk montuur dat meestal uit een combinatie van metaal en kunststof bestaat. Het montuur loopt door aan de bovenzijde van de bril, waaronder de glazen worden aangebracht. De glazen op sterkte zitten stevig verankerd, dankzij extra verstevigingen in het montuur. Sommige modellen van de Ray-Ban Clubmaster zijn voor dames bedoeld. Andere zijn specifiek op heren gericht en nog andere monturen van de Ray-Ban Clubmaster kunnen zowel door dames als heren worden gedragen. Een Ray-Ban bril online kopen kan in verschillende kleuren. Het ene montuur heeft een egale basiskleur, al dan niet gekoppeld aan een tweede tint. Maar Mister Spex heeft ook heel elegante monturen met een wisselend motief, waarbij meerdere kleuren heel mooi door elkaar lopen. Overigens zijn ook de glazen verkrijgbaar in verschillende kleuren, gaande van heldere glazen voor een gewone bril met glazen op sterkte om beter ver of dichtbij te kijken, tot blauwe of bruine glazen voor een Ray-Ban Clubmaster zonnebril.

Uw Ray-Ban Clubmaster online kopen bij Mister Spex

De juiste bril of zonnebril online kiezen en kopen gaat makkelijk en snel bij Mister Spex. Wij hebben een ruim assortiment aan brillen, zonnebrillen, sportbrillen en lenzen in onze online winkel. Bekijk ze allemaal online. Of voer het merk en type van uw voorkeur, zoals Ray-Ban Clubmaster, in het zoekvak in om gerichter op onze website te zoeken. Ook winkelen op basis van andere criteria is mogelijk. Zo vindt u de Ray-Ban Clubmaster zelfs op basis van uw gezichtsvorm, kleur of afmeting. Daarna splitst u de resultaten op tussen brillen voor dames en heren. U past de verschillende modellen met onze 3D-technologie en maakt ten slotte uw keuze. Voeg uw Ray-Ban Clubmaster toe aan het winkelmandje. Plaats erbij welke sterkte de glazen moeten hebben en wij doen het nodige om deze bril snel en gratis bij u af te leveren. Hebt u geen idee welke sterkte van glazen u nodig hebt, maak dan via onze website een afspraak voor een oogmeting bij één van onze partneropticiens uit ons netwerk. We hebben zeker ook een specialist bij u in de buurt. Mocht u hem toch niet meteen vinden, of hebt u vragen over onze collectie en de Ray-Ban Clubmaster in het bijzonder, neem dan contact op met onze klantenservice. Dat kan via het gratis telefoonnummer op onze website. Wij staan voor u klaar met kennis en advies. Daarna mag u tot vier brillen tien dagen lang thuis uittesten, om uw definitieve keuze te bepalen.

De vele voordelen van Mister Spex bij het online kopen van brillen en lenzen

  • We hebben een ruime collectie met meer dan 3.000 brillen van 90 topdesigners

  • Mister Spex verkoopt mooie, kwaliteitsvolle brillen, zoals onze Ray-Ban Clubmaster brillen en zonnebrillen

  • Wij werken samen met partneropticiens bij u in de buurt, voor oogmetingen en kleine correcties

  • U past al onze brillen online met onze 3D-technologie

  • U mag tot vier brillen gratis tien dagen lang thuis uitproberen

  • Het verzenden en retourneren van Ray-Ban brillen bij Mister Spex is helemaal gratis

  • Onze klantenservice helpt u met kennis en advies bij het maken van de juiste keuze

  • Zowel uw Ray-Ban Clubmaster bril als zonnebril zijn verkrijgbaar met glazen op sterkte

  • Wij geven u een 30 dagen geldteruggarantie op al uw online aankopen van Ray-Ban Clubmaster brillen

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel