Ray-Ban zonnebrillen

Ray-Ban Aviator Small

Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
Sorteren op
37 Resultaten

Ray-Ban Aviator - Small bij Mister Spex

De Aviator van Ray-Ban is meer dan een zonnebril. Het dunne metalen montuur met imponerende brillenglazen straalt zelfverzekerdheid en klasse uit en versterkt het karakter van elke drager. Het is dan ook niet verwonderlijk dat bijkans 80 jaar na de introductie van het model de dynamiek van de Aviator nog even intens is.

Bij Mister Spex vindt u een brede collectie Ray-Ban Aviator zonnebrillen. Het montuur is naast de klassieke goudkleur ook verkrijgbaar in trendy tinten zoals zilver, gunmetal, matte brons en matte goud. Voor de brillenglazen is de kleurkeuze nog veelzijdiger, met daarbij de optie voor gradatie, spiegel coating, flash coating en polarisatie. Met een Aviator maakt u daarom bij elke gelegenheid een unieke en eigentijdse fashion statement.

De brillenglazen van de small uitvoering van Ray-Ban’s Aviator zijn enkele millimeters minder breed en hoog dan die van de classic uitvoering. Ook de brillenpoten zijn een stukje korter. Indien u een wat smaller gezicht hebt zal dit kleiner model waarschijnlijk prettiger aanvoelen. Mister Spex biedt u bovendien de mogelijkheid om de Ray-Ban Aviator geheel kosteloos voor een periode van 10 dagen thuis te passen. Een zonnebril met karakter en klasse moet perfect zitten!

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel