Ray-Ban zonnebrillen

Ray-Ban Wayfarer Large

Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
0 Resultaten

We konden geen resultaten vinden met deze zoekcriteria.

Verwijder een of meer filters om uw nieuwe bril te vinden.

Ray-Ban Wayfarer - Large bij Mister Spex

De Wayfarer van Ray-Ban beleeft momenteel zijn derde populariteitscyclus. Na de succesvolle introductieperiode van het model in de jaren vijftig en de Hollywood rage in de jaren tachtig is de Wayfarer sinds de herintroductie in 2007 weer helemaal trendy. Maak indruk op je omgeving tijdens het shoppen of bij een openlucht evenement met deze coole zonnebril. Ray-Ban heeft patent op de karakteristieke contouren van het montuur. Een echte Wayfarer vindt u daarom alleen in dit merk.

In technisch opzicht verschilt de Wayfarer van de 21ste eeuw aanzienlijk met de voorgangers. Het montuur wordt tegenwoordig lasergesneden uit een special plastic legering; super solide en toch licht in gewicht. De brillenglazen worden vervaardigd van ocufilcon, een modern krasvrij polymeer met excellente optische eigenschappen. De Wayfarer komt ook al lang niet meer uitsluitend in zwart. Bij Mister Spex kunt u kiezen uit diverse frisse kleurcombinaties voor zowel het montuur als de glazen. De zonnebril kan dus stijlvol worden gecombineerd met de kleding.

De speciale large uitvoering van de Wayfarer is er voor personen met een wat breder gezicht of degenen die een voorliefde hebben voor iets grotere brillenglazen. Met een breedte van 55 mm en een hoogte van 40 mm zijn de glazen respectievelijk 3 mm om 4 mm wijder dan die van de classic versie. Mister Spex zorgt altijd voor een snelle levering. Zonnebrillen die voor 2pm zijn besteld worden nog dezelfde dag verzonden. U stapt dus spoedig met een Ray-Ban Wayfarer de deur uit.

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel