Ray-Ban New Wayfarer

Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
Sorteren op
32 Resultaten

De juiste Ray-Ban New Wayfarer vindt u bij Mister Spex

Een Ray-Ban New Wayfarer is gebaseerd op een van de meest iconische zonnebrillen ooit en is verkrijgbaar in allerlei trendy kleuren. Met behulp van diverse tools zoekt u in onze online shop eenvoudig een goed passend exemplaar uit. Hebt u behoefte aan een trendy en hoogwaardige zonnebril, eventueel met brillenglazen op sterkte? Ga dan snel op zoek in het aanbod van Mister Spex.

Ray-Ban New Wayfarer: de hergeboorte van een klassieker

Wanneer u een Ray-Ban New Wayfarer online koopt, komt u in het bezit van een van de meest iconische zonnebrillen aller tijden. Het huidige model is gebaseerd op de Original Wayfarer. Deze beroemde zonnebril werd al in 1952 door Ray-Ban ontworpen. In de jaren vijftig werd de Original Wayfarer een hit onder de beroemdheden. En deze populariteit is nooit opgehouden. John Lennon droeg dit type zonnebril graag in de sixties. The Blues Brothers waren in de jaren tachtig bijna altijd in beeld met een Ray-Ban Wayfarer. In de huidige eeuw schopte dit zonnebrilmontuur het tot een plek op de neus van Daniel Craig als James Bond. De nieuwe versie, de Ray-Ban New Wayfarer, is ook al regelmatig gespot bij celebrity's zoals Katy Perry, Paris Hilton en Tom Cruise.

Ontdek de kleurrijke wereld van de Ray-Ban New Wayfarer

De Ray-Ban New Wayfarer heeft een aantal verschillen met zijn voorganger, de Ray-Ban Wayfarer. Zo is het montuur smaller. Ook hebben diegenen die van vrolijkheid en kleur houden meer keuze. De monturen van de Ray-Ban New Wayfarer zijn uitgevoerd in allerlei opvallende kleurcombinaties. Koraalrood, turquoise en goudbruin: u komt het allemaal tegen in de collectie zonnebrillen van Mister Spex. Wilt u nog meer kleur? Dan kunt u online een Ray-Ban New Wayfarer kopen die voorzien is van getinte brillenglazen in bijvoorbeeld pilootgroen, rood, blauw of roze. Er bestaan bovendien meerkleurige glazen.

Bepaal eenvoudig de juiste maat en vorm

Net zo belangrijk als kleur is de juiste vorm. Zo bestaat de Ray-Ban New Wayfarer in een uitvoering met rechthoekige of vierkante brillenglazen. Om de juiste soort zonnebril voor uw type gezicht te kiezen kunt u in de onlineshop uw gezichtsvorm selecteren: ovaal, rond, hartvormig of rechthoekig. U krijgt dan meteen modellen te zien die u goed zullen staan. De maat is een ander belangrijk punt voor een geslaagde match met een Ray-Ban New Wayfarer. Kijk daarvoor naar onze duidelijke instructies op de website over hoe u het montuur van uw huidige zonnebril kunt opmeten. Verder is er nog een maatverschil in de glazen. U kunt kiezen uit Classic en Large. De eerste variant heeft glazen van 52 mm breed. In de Large-uitvoering meten de glazen in de breedte 55 mm. Om onze klanten nog meer te kunnen garanderen dat de Ray-Ban New Wayfarer die ze online kopen 100 procent goed bij hen past, hebben wij een 3D-pasoptie. Via een geüploade foto of video ziet u vooraf hoe de zonnebril u staat.

Verziend of bijziend? Bestel een zonnebril met de juiste sterkte

Hebben uw ogen een afwijking? Dan kunnen wij de glazen van uw zonnebril op de juiste sterkte maken. Zo kunt u onbeperkt met een scherp zicht genieten van zonnige dagen. Daarbij zijn uw ogen ook goed beschermd door het uv-filter van de brillenglazen van uw Ray-Ban New Wayfarer. Verder zitten er modellen bij met gepolariseerde glazen die verblinding door fel zonlicht tegengaan. Extra voordelen van deze brillenglazen zijn een mooier gekleurde wereld en een contrastrijkere omgeving.

Daarom Mister Spex

Mister Spex is een specialist in brillen en zonnebrillen. Zo kunt u eenvoudig op één adres terecht voor zowel een nieuwe leesbril als een trendy zonnebril. En er zijn nog meer redenen om uw nieuwe Ray-Ban New Wayfarer online te kopen bij Mister Spex. Hieronder volgen een aantal belangrijke voordelen van onze service.

  • Behalve de Ray-Ban New Wayfarer heeft Mister Spex nog veel meer gerenommeerde merken en modellen.

  • U hebt 30 dagen de tijd om te beslissen. Blijkt de zonnebril binnen die periode niet wat u zoekt, dan krijgt u uw geld terug.

  • Wij rekenen geen verzendkosten aan voor brillen en zonnebrillen.

  • Hebt u nog een andere bril nodig? Dan wacht u bij Mister Spex een aanbod van ruim 3.000 merkbrillen.

  • Wij verzorgen gratis oogmetingen bij u in de buurt.

    10%

    Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

    Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

    Betalingsmethodes

    VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

    Leveropties

    DHL Logo

    Om veilig te kunnen bestellen

    Thuiswinkel