Ray-Ban zonnebrillen

Ray-Ban New Wayfarer Large

Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
0 Resultaten

We konden geen resultaten vinden met deze zoekcriteria.

Verwijder een of meer filters om uw nieuwe bril te vinden.

Ray-Ban New Wayfarer - Large bij Mister Spex

De Wayfarer is een van die unieke modellen zonnebrillen die al jaren te zien is en nog lang niet uit de mode is. Het model bestaat al sinds de jaren '50 en is nu verkrijgbaar in een vernieuwde versie met extra grote glazen van maar liefst 55 millimeter: de Ray-Ban New Warfarer.

Met zijn opvallende montuur en stijl is de Wayfarer ideaal voor wie graag op wil vallen. Omdat hij in meerdere kleuren te verkrijgen is, past deze zonnebril iedereen op elk moment. Zo zijn er brillen met felgekleurde vleugels voor een gezellige dag op het terras in de zon en zijn de monturen met wat gedektere kleuren als bruin en zwart perfect voor een zakelijke bespreking. De brillen zijn bovendien ook op sterkte te verkrijgen, zodat u niet steeds van bril hoeft te wisselen.

Twijfelt u nog over welke bril u goed staat? Dan kunt u met de unieke service van Mister Spex tot 4 brillen voor 10 dagen thuis uitproberen, helemaal gratis. Beslist u vandaag voor 14.00 uur om een zonnebril te kopen, dan ontvangt u deze morgen al in huis. Lekker toch, snel genieten van mooi weer met een nieuwe zonnebril?

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel