Ray-Ban Round Metal

Ray-Ban Round Metal Classic

Ray-Ban Round Metal bij Mister Spex

De retro look domineert sinds een aantal jaren de internationale runways. Invloeden uit de jaren zestig, zeventig, tachtig en negentig zijn steeds vaker terug te zien in de huiskamers, kleding en accessoires van nu. Van oud roze tot highwasted jeans, van wijd uitlopende jurken met bloemetjes patroon tot ronde zonnebrillen met gespiegelde glazen: het verleden is hip, onze oma’s/opa’s en moeders/vaders zijn dé fashion iconen van het moment.

De Ray-Ban Round Metal collectie sluit naadloos aan bij de tijdgeest. Geïnspireerd door beroemdheden en legendarische popartiesten uit “the sixties” herinnert Ray-Ban Round Metal aan de hippiebeweging uit de jaren zestig. De ronde, kleurrijke modellen ademen John Lennon en zijn uitstekend te combineren met verschillende soorten looks. Zo maken ze uw retro outfit helemaal af, verlenen ze uw casual look een interessante edge en voegen ze een knipoog toe aan uw elegante outfit.

Naast de retro trend sluit de Ray-Ban Round Metal collectie aan bij de huidige voorkeur voor ronde modellen en lichte, metalen frames. Alle Ray-Ban Round Metal modellen in de Mister Spex store hebben een ronde vorm en zijn vervaardigd van metaal. De glazen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals piloot groen, blauw, paars, roze, rood en grijs. De monturen zijn onder andere beschikbaar in het goud, groen, zilver en zwart. Alle Ray-Ban Round Metal zonnebrillen zijn voorzien van een hoogwaardige uv-filter en beschermen uw ogen tegen schadelijke uv-a en uv-b stralen. Sommige modellen kunnen daarnaast worden geleverd met spiegelende en/of gepolariseerde glazen.

Bent u op zoek naar een zonnebril op sterkte, dan bent u in de Ray-Ban store bij Mister Spex aan het juiste adres. Bijna alle modellen zijn verkrijgbaar op sterkte en als multifocale uitvoering. Bij Mister Spex heeft u de keuze tussen standaard, comfort of premium glazen, die alle drie zijn voorzien van super antireflectie, een kraswerende laag en een uv-filter. De comfort en premium glazen zijn bovendien voorzien van een super oleophobe laag die het schoonmaken van de brillenglazen vergemakkelijkt. De premium glazen hebben daarbovenop een asferisch slijpsel, dat de gezichtsscherpte aan de randen van de glazen verbetert. Welk type glas het beste aansluit bij uw behoefte, wordt mede bepaald door uw sterkte. Heeft u erg hoge correctiewaarden, dan zijn comfort of premium glazen over het algemeen geschikter.

Twijfelt u welk Ray-Ban model u het beste staat, dan maakt u gebruik van de online aanpas-optie van Mister Spex. In onze virtuele 3D paskamer ziet u meteen, vanuit thuis, welke zonnebrillen het beste staan bij uw gezichtsvorm en huidtint. De zonnebril waarop uw keuze valt, plaatst u vervolgens in de winkelmand, waarna wij de bril binnen enkele dagen naar u opsturen.

Andere Ray-Ban modellen: Ray-Ban Clubround | Ray-Ban Clubmaster | Ray-Ban Brillen | Ray-Ban zonnebrillen

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel