Ray-Ban zonnebrillen

Ray-Ban New Wayfarer Classic

Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
0 Resultaten

We konden geen resultaten vinden met deze zoekcriteria.

Verwijder een of meer filters om uw nieuwe bril te vinden.

Ray-Ban New Wayfarer - Classic bij Mister Spex

Er is geen ontkomen aan de zon, zelfs niet in onze eigen koude landje. En als het zonnetje even niet schijnt, pakt men toch zo even het vliegtuig naar een paradijs onder de zon? Een zonnebril is onontbeerlijk om uw ogen te beschermen tegen de felle lichtstralen, daarnaast is het een essentieel onderdeel van uw stijlvolle uitstraling. Europa's favoriete online opticien, Mister Spex, heeft een serieus aanbod aan trendy en casual zonnebrillen.

De Ray-Ban Wayfarer - Classic is een zonnebril die geschaard wordt onder de good-old favorieten. Het is u natuurlijk alleen welbekend dat de Blues Brothers met dit Wayfarer model groot zijn geworden. Decennia lang draait dit model al mee in diverse top-drie lijstjes. En dat is niet voor niets. Ten eerste omdat Ray-Ban een gerenommeerd merk is dat oogstrelende modellen op de markt brengt. Ten tweede omdat zij tevens de good old modellen blijven optimaliseren. Bekijk bijvoorbeeld even de diverse varianten die beschikbaar zijn bij uw online opticien: van bedrukte patronen tot aan verschillende zomerse kleurtjes, van klassieke glazen tot aan gekleurde brillenglazen.

Weet u trouwens dat u ook thuis op uw gemak enkele varianten kunt uitproberen? Het is nooit leuker er makkelijker geweest om verscheiden brillen te proberen.

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel