Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
Sorteren op
72 Resultaten

Bekijk de wereld via een modieuze look met de zonnebrillen van Michael Kors

Michael Kors combineert monturen en glazen tot perfecte trendy zonnebrillen. Het maakt niet uit of u nu voor de Chelsea, Kendall of een ander montuur kiest. Alle Michael Kors zonnebrillen zijn van hoge kwaliteit en behoren tot de laatste mode. Ga dus snel kijken in het aanbod van Mister Spex en koop er een online.

Michael Kors zonnebrillen: ontdek de gave van een succesvol ontwerper

Wat de Amerikaanse Michael Kors bedenkt en ontwikkelt, wordt bijna standaard een must have. Onder zijn eigen naam Michael Kors heeft hij sinds 2004 een succesvol lifestylemerk in de markt gezet dat ook zonnebrillen voor dames en heren maakt. Michael Kors is vooral bekend geworden door zijn enorme aanbod aan accessoires. Bovendien is een goed oog voor detail een ander kenmerk van Michael Kors. Bent u op zoek naar de perfecte zonnebril? Snuffel dan in de collectie Michael Kors zonnebrillen van Mister Spex.

Ontdek het veelzijdige aanbod Michael Kors zonnebrilmonturen

Bij Mister Spex koopt u Michael Kors zonnebrillen online in diverse stijlen. Zo is er de sportieve Michael Kors Chelsea die de vorm heeft van een fijn gevormde pilotenbril. Of houdt u van retrostijl? Dan bent u vast gecharmeerd van de Michael Kors Kendall. Deze zonnebril heeft een zeer bescheiden montuur en ronde glazen. Maar Michael Kors maakt ook zonnebrillen in een robuuste look. Een voorbeeld daarvan is de Michael Kors Mitzi. Voor welk model zonnebril u ook kiest, Michael Kors heeft er diverse kleuren voor bedacht. Bij Mister Spex kunt u tijdens het online kopen van de Michael Kors zonnebrillen eenvoudig op kleur zoeken, waardoor u snel de juiste monturen op uw scherm hebt.

Michael Kors zonnebrillen met gekleurde glazen

Ook voor de glazen van de Michael Kors zonnebrillen zijn er allerlei kleuren beschikbaar. Geef bijvoorbeeld uw zonnebril van Michael Kors een hippe uitstraling met oranje glazen. Of bekijk de wereld door de blauwe glazen van een van de zonnebrillen van Michael Kors. Ook bijzondere kleuren als roze, paars, rood en groen zijn mogelijk. Een chique tintje krijgt een zonnebril van Michael Kors met glazen in de kleuren zilver of goud. Maar voor welke kleur u ook kiest voor de glazen van uw Michael Kors zonnebril, u moet er wel scherp door kunnen zien. Ook dat is bij Mister Spex mogelijk dankzij het ruime aanbod Michael Kors zonnebrillen met glazen op sterkte. Ontdek welke sterkte u nodig hebt voor uw Michael Kors zonnebril via een gratis oogtest van Mister Spex.

Zonnebrillen van Michael Kors online kopen bij Mister Spex

Mister Spex maakt het online kopen van brillen en zonnebrillen heel eenvoudig. Onze onlineshop biedt namelijk heel wat voordelen:

  • naast Michael Kors een groot aanbod aan bekende merken

  • geen verzendkosten voor alle zonnebrillen vanaf 39€

  • een 3D-tool om gratis online zonnebrillen te passen

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel