We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Categorie

  • Gebruikte filter

  • Merk 55DSL
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Maat

  • Normaal (132 - 138 mm)
  • Montuurbreedte aangeven

Vorm

Type

Gezicht

Kleur montuur

Glaskleur

Materiaal

Prijs in EUR

1

55DSL Zonnebrillen

-10% korting cadeau op alle brillen en zonnebrillen

Vouchercode: Lente17

Nu besparen


55DSL zonnebrillen bij Mister Spex

Als je het kledingmerk Diesel kan waarderen, dan loop je vast ook warm voor de zonnebrillen van 55DSL. In 1994 werd 55DSL in Italië gelanceerd als een spinoff van Diesel. Door de jaren heen heeft het merk zich ontwikkeld tot een volwaardig zonnebrillenmerk. De 55DSL zonnebrillen hebben een urban look en zijn de perfecte streetwear zonnebrillen. Ook zo'n coole zonnebril? Surf snel naar de online opticien Mister Spex.

Creatief, trendy en kleurrijk: zo laten de zonnebrillen van DSL55 zich het beste omschrijven. Houd je van een zonnebril die net een beetje anders is, dan zit je bij 55DSL goed. De zonnebrillen onderscheiden door de verschillende kleurschakeringen in het frame en de grappige opdrukken. Zo zijn er modellen in groen-wit en zwart-blauw, maar je kunt ook gaan voor een klassiek zwart model. Een ding is zeker: je valt met de 55DSL zonnebrillen zeker op!

Alle 55DSL modellen zijn gemaakt van lichtgewicht plastic, waardoor de bril heerlijk zit. De glazen zijn gespiegeld, wat doet denken aan de stoere pilotenbril. De brillen passen perfect bij een creatieve en kleurrijke outfit. Ga je op vakantie naar een hippe en jonge stad, zoals Barcelona? Vergeet dan niet de 55DSL zonnebril in te pakken!

Wil je graag een goed beeld krijgen van de 55DSL zonnebrillen? Upload dan een foto van jezelf en kijk of het model je staat! Toch liever in het echt proberen? Bestel een of meerdere modellen en je kunt de brillen 10 dagen lang gratis uitproberen. Dat is nou de service van de online opticien Mister Spex.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.