We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Categorie

  • Gebruikte filter

  • Merk Bob Sdrunk
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Breedte hoofd

  • Groot
  • Hulp bij het bepalen

Vorm

Type

Gezicht

Eigenschappen

Kleur montuur

Materiaal

Prijs in EUR

1

Bob Sdrunk Zonnebrillen

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Bob Sdrunk zonnebrillen bij Mister Spex

Handgemaakt, met subtiele details en een vleugje extravagantie. Dat geldt voor de hippe en trendy Bob Sdrunk zonnebrillen. Het label is in 2007 opgericht door een half Australische en half Italiaanse ontwerper. De collectie Bob Sdrunk zonnebrillen bij Mister Spex is geïnspireerd op de vintagewereld. De verschillende zonnebrillen zijn comfortabel om te dragen, hebben een minimalistisch design en een retro look. Het onderscheidt u van de anderen in het straatbeeld.

Een Bob Sdrunk zonnebril is er bijvoorbeeld in het klassieke Wayfarer model, met een breed montuur, harmonieuze neusbrug en goed gevormde glazen. De ontwerpen zijn zowel tijdloos als eigentijds. Het kleurenbereik is groot. Van zwarte zonnebrillen met ronde glazen tot lichte en transparante gele of neongroene brillen met frames die gemaakt zijn van hoge kwaliteit acetaat. Met een keuze voor een van de Bob Sdrunk zonnebrillen bij Mister Spex, krijgt u een design zonnebril met een uitgekiend ontwerp in een brede waaier van kleuren. Een moderne zonnebril die u mee terugneemt naar het midden van de twintigste eeuw.

Mister Spex is u behulpzaam bij het selecteren van uw favoriete Bob Sdrunk zonnebril. Maak gebruik van onze virtuele paskamer en bekijk hoe de bril u staat. Met onze geavanceerde techniek krijgt u een 3D-beeld van het dragen van deze exclusieve maar betaalbare zonnebril. Kijk snel verder naar de collectie Bob Sdrunk zonnebrillen bij Mister Spex en laat u verrassen door het grote en gevarieerde aanbod.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.