We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Categorie

  • Gebruikte filter

  • Merk ESP by Esprit
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Gezicht

Maat

  • Normaal
  • Breed
  • Montuurbreedte aangeven

Vorm

Type

Kleur montuur

Materiaal

Prijs in EUR

1

ESP by Esprit Zonnebrillen


ESP by Esprit zonnebrillen bij Mister Spex

Wie houdt er niet van Esprit? Dit modemerk is immens populair en dat is niet voor niets. Esprit maakt vlotte, casual mode van goede kwaliteit. En dat geldt zeker ook voor de zonnebrillen van dit relaxte merk. Een sportieve zonnebril met een moderne en nonchalante uitstraling, die vindt u zeker bij ESP by Esprit zonnebrillen bij Mister Spex, uw online opticien!

Met ESP by Esprit zonnebrillen richt Esprit zich op een jong publiek dat houdt van een sportieve look. De ESP by Esprit zonnebrillen bij Mister Spex zijn ideaal voor zonnebaders die er fris en sportief uit willen zien, maar evenzogoed zijn deze heerlijke zonnebrillen fantastisch voor sporters die niet willen afdingen op stijl en uitstraling. Of u nu kiest voor een van de monturen met stoere brede pootjes in dezelfde kleur als de glazen, of juist een model met elegante dunne pootjes en stijlvolle donkere glazen, met een zonnebril van ESP by Esprit zit u altijd goed.

Wilt u een van de mooie ESP by Esprit zonnebrillen bij Mister Spex bestellen? Europa's favoriete online opticien verstuurt uw nieuwe zonnebril nog dezelfde dag, indien voor 2pm besteld. En retourneren, binnen 30 dagen, is altijd gratis!


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elke montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudig plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt in de prijs inbegrepen.

De weggestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.