Welkom bij misterspex.nl

We streven ernaar u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden. Om onze diensten voor u te optimaliseren, maken we gebruik van cookies en soortgelijke technologieën voor marketingdoeleinden. Door op 'Akkoord' te klikken, stemt u hiermee in. U kunt dit te allen tijde herroepen.

Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Bespaar 20 % op onze luxemerken.¹ – Code: PREMIUM20
Nu besparen

Guess Heren zonnebrillen

(7)
Producten 1 tot 7 van 7

Guess Heren zonnebrillen bij Mister Spex

Guess is al jarenlang één van de vooraanstaande modemerken in de wereld. Ook dit populaire merk heeft inmiddels de zonnebril in zijn collectie opgenomen. Zoals in de collectie Guess Heren zonnebrillen bij Mister Spex is te zien, is de eigen Guess stijl terug te vinden in de zonnebrillen. Wereldwijd worden Guess zonnebrillen dan ook door veel modebewuste jonge mannen en vrouwen gedragen.

Een zonnebril is natuurlijk bij uitstek een modegevoelig artikel, dat u wellicht gebruikt om een statement over uw persoonlijkheid te maken. Het is daarbij echter van belang de kwaliteit niet uit het oog te verliezen. Guess Heren zonnebrillen zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen en de ontwerpen zijn het gevolg van innovatieve ideeën. Dit zorgt ervoor dat de modellen niet alleen trendy zijn, maar ook tegen een stootje kunnen en comfortabel zijn om te dragen.

De vormen van de glazen voor Guess Heren zonnebrillen zijn zeer divers. Ovaal, oversized, vierkant en rond, glazen met een neutrale tint, een blauwe tint, een gele tint of groen tint, bij Guess is het te vinden. De zonnebrillen bieden tevens allemaal 100% UV bescherming.

Zonnebrillen bestellen bij uw favoriete online opticien is erg eenvoudig. Vanaf uw PC, laptop, tablet of smartphone zoekt u uw favoriete model uit en u kunt deze zelfs online passen met behulp van geavanceerde 3D technologie. Als u voor twee uur 's middags bestelt wordt uw zonnebril dezelfde dag nog verstuurd. Mocht u zich achteraf nog bedenken, dan heeft u 30 dagen om de bestelling gratis te retourneren.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.