We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Categorie

  • Gebruikte filter

  • Merk Komono
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Eigenschappen

Gezicht

Maat

  • Normaal
  • Montuurbreedte aangeven

Vorm

Type

Kleur montuur

Glaskleur

Materiaal

Prijs in EUR

1

Komono Zonnebrillen

Hallo, nieuw jaar!

15% korting op brillen & zonnebrillen

Vouchercode: new-msx-17

Meer lezen


Komono zonnebrillen bij Mister Spex

Komono brengt sinds 2009 Belgische traditie en vakmanschap samen bij het creëren van verschillende accessoires, waaronder zonnebrillen. Elk design van dit merk wordt aan een uitvoerige inspectie onderworpen om ervoor te zorgen dat elke kleur en montuur tot aan het kleinste detail kloppen. De Komono zonnebrillen zijn eigentijds en helemaal van deze tijd. Het merk is opgericht door de Belgische designers Anton Janssens en Raf Maes.

De Komono zonnebrillen zijn verkrijgbaar in ronde en rechthoekige monturen. Wat direct opvalt aan de collectie is de eigentijdsheid. In één oogopslag herken je het speciale design, wat alleen van een merk als Komono kan komen. De zonnebrillen gaan niet met de grote massa mee qua mode, maar doen juist iets heel anders. Hierdoor wordt een unieke look gecreëerd waar klassiek en modern samenkomen. Komono is hierdoor het fashionmerk van de toekomst. De zonnebrillen zijn verkrijgbaar voor zowel dames als heren in verschillende kleuren en stijlen. Alle zonnebrillen van Komono beschikken over een 100% UV400 filter, waardoor optimale bescherming van je ogen gegarandeerd is.

Mister Spex is dé online opticien van Europa, met meer dan 1,5 miljoen tevreden klanten. Voor Komono zonnebrillen ben je bij ons aan het juiste adres. We helpen je graag bij het uitzoeken van de juiste zonnebril. Je kunt al onze zonnebrillen uitproberen in 3D, dankzij onze virtual fitting service. Heb je een geschikte zonnebril gevonden? Uw bestelling wordt met DHL verzonden, inclusief track and trace code. Hierdoor kun jij je aankoop direct volgen. Niet tevreden? Binnen 30 dagen stuur je jouw zonnebril weer kosteloos retour.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.