We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Categorie

  • Gebruikte filter

  • Merk Oxydo
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Breedte hoofd

  • Groot
  • Hulp bij het bepalen

Vorm

Type

Gezicht

Eigenschappen

Kleur montuur

Glaskleur

Materiaal

Prijs in EUR

2

Oxydo Zonnebrillen

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Oxydo zonnebrillen bij Mister Spex

De Oxydo zonnebrillen bij Mister Spex nemen een speciale plaats in binnen het assortiment van de meest favoriete online opticien van Europa. Met de keuze voor een zonnebril uit deze aantrekkelijke serie verzekerd u zich van optimale kwaliteit in combinatie met een modern design dat helemaal past bij alles wat actueel is in de mondiale mode-industrie.

Oxydo zonnebrillen bij Mister Spex zij er om kritische modeliefhebbers van dienst te kunnen zijn met de opzienbarende producten van topdesigners uit het optiek-vak. Oxydo eyewear staat voor jonge trendy ontwerpen met een spectaculaire uitstraling waarmee u een bijzondere indruk maakt op de mensen om u heen. Individualiteit en eigenheid zij de drijfveren van de professionele ontwerpers van de Oxydo zonnebrillen bij Mister Spex die, naast vakkundige brillenmakers, ook nog eens serieuze trendwatchers zijn die altijd zoeken naar nieuwe wegen in ontwerp en kleurgebruik van alle nieuwe modellen die het merk met veel elan op de markt brengt.

Mister Spex beloofd u optimale service en komt dit in alle gevallen ook na. Snelle levering, een actueel assortiment van ruim 2000 designerbrillen en diverse professioneel vervaardigde brillenglazen, uitgebreide mogelijkheden om monturen online en thuis te passen, zijn, naast aantrekkelijke voorwaarden voor eventuele retourzending, speerpunten die door Mister Spex nageleefd worden.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.