Welkom bij misterspex.nl

We streven ernaar u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden. Om onze diensten voor u te optimaliseren, maken we gebruik van cookies en soortgelijke technologieën voor marketingdoeleinden. Door op 'Akkoord' te klikken, stemt u hiermee in. U kunt dit te allen tijde herroepen.

Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Ralph Lauren zonnebrillen bij Mister Spex

Een toonaangevend modemerk als Ralph Lauren heeft een naam hoog te houden als het gaat om trendy vormgeving en optimale kwaliteit op alle fronten. Het merk maakt ook een sterke collectie zonnebrillen met perfecte pasvormen en weergaloos hippe designs in populaire kleuren. De unieke styling en de goede zonwerende eigenschappen van de brillen van dit topmerk kunt u nu bewonderen bij Mister Spex, de grootste online opticien binnen Europa.

De geraffineerde designs van alle Ralph Lauren zonnebrillen maken een uitstekende match met veel modieuze kleding, schoenen en accessoires in zowel het casual als het zakelijke segment. Het lichte materiaalgebruik zorgt daarbij voor aangenaam comfort. Zo levert het merk voor iedere smaak en stijl een absoluut topmodel dat uw ogen ook nog eens meer dan goed beschermd.

Mister Spex gaat niet over één nacht eis bij het samenstellen van de collectie zonnebrillen. In de online shop vindt u uitsluitend eersteklas modellen van aansprekende designers als bijvoorbeeld Ralph Lauren. U kunt met een nieuwe 3-D techniek veel monturen online uitproberen. Ook mag u thuis 4 exemplaren 10 dagen lang gratis testen. En dan heeft u ook nog het recht om een door u gekozen model tot 30 dagen na de aanschaf kosteloos te retourneren.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.