We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Categorie

  • Gebruikte filter

  • Merk Frequency
Verwijder alle filters

Lenstype

Merk

Fabrikant

3

Frequency Contactlenzen


Frequency contactlenzen bij Mister Spex

Bij Mister Spex kunt u kiezen uit meer dan 100 verschillende soorten contactlenzen. Van daglenzen tot maandlenzen en van gekleurde lenzen zonder correctie tot varivocale lenzen. In alle gevallen kunt u rekenen op lenzen van de beste merken, met een hoog draagcomfort.

Frequency contactlenzen bij Mister Spex zijn gebruiksvriendelijke maand lenzen met een hogere zuurstof door het ze zijn geschikt voor vele soorten ogen. Er zijn verschillende types, waaronder de extra vormvaste Frequency 55 en de Frequency 55 Aspheric met een aspherische vormt voor een bijzonder scherp zicht. Voor ogen met astigmatisme is er de Frequency XCEL Toric. Voor de meeste oogafwijkingen zijn er dus geschikte Frequency contactlenzen bij Mister Spex verkrijgbaar. Maakt u rustig uw keuze in de online shop.

De fabrikant van deze kwaliteitlenzen is CooperVision. Deze fabrikant is ontstaan uit een fusie van verschillende grootte bedrijven en biedt de top in expertise en ervaring. Frequency contactlenzen bij Mister Spex zijn dan ook contactlenzen van de hoogste kwaliteit. Natuurlijk kan het voorkomen dat de door u bestelde lenzen het toch niet helemaal aan de verwachtingen voldoen. In dat geval kunt u heel eenvoudig retour sturen. Als u dat doet binnen 30 dagen krijgt u zonder verdere vragen uw geld terug.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elke montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudig plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt in de prijs inbegrepen.

De weggestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.