Jouw eng goede Halloween deal: bespaar 20%¹ met de code: SPOOKYSPEX
Gekleurde contactlenzen

Gekleurde contactlenzen

  • Snelle levering
  • 30-daagse geldteruggarantie
  • Excellente gratis klantenservice

Gekleurde contactlenzen

(6)
Producten 1 tot 6 van 6

Gekleurde contactlenzen online bestellen bei Mister Spex

U draagt contactlenzen maar wilt graag eens een andere kleur ogen hebben? U heeft eigenlijk helemaal geen lenzen nodig maar bent benieuwd hoe groene, blauwe of bruine ogen uw staan? Dan zijn gekleurde contactlenzen een leuke, nieuwe optie. Bij Mister Spex, de grootste online opticien van Europe, kunt u gekleurde lenzen zonder sterkte bestellen, of uw dioptrie-waarden tijdens het bestellen aangeven. In beide gevallen is het passen van de lenzen bij een oogarts of opticien noodzakelijk. Om een ultiem draagcomfort te garanderen, moeten de radius en diameter namelijk kloppen.

Voordelen van Mister Spex

Bij Mister Spex verloopt het bestellen van gekleurde lenzen snel, eenvoudig én comfortabel. Vanuit thuis maakt u uw keuze tussen hoogwaardige merken als Air Optix, Soflens en FreshLook en profiteert u van talloze voordelen:

  • Gratis bezorging
  • 30 dagen ‘niet goed, geld terug’ garantie.
  • Volledige geld-terug-garantie
  • Gratis klantenservice: 0800 380 06 77

Azuurblauw, honing of kaneel-bruin?

Gekleurde lenzen zijn verkrijgbaar in allerlei kleurtinten. Zo heeft het merk FreshLook van Alcon azuurblauw, honing en kaneel-bruin in het assortiment, en staat SofLens Natural Colors van Bausch & Lomb bekend om de natuurlijke tinten. Hoe de kleuren precies uitvallen, is, net als bij haarverf, afhankelijk van de kleur van uw ogen.

Gekleurde lenzen zijn verkrijgbaar als dag- en maandlenzen, en ook geschikt voor (bovengemiddeld) droge ogen. SofLens hebben een erg hoge zuurstofdoorlaatbaarheid en een hoog watergehalte, waardoor de ogen de hele dag vochtig blijven. De Air Optix Colors zijn dankzij het zachte hydrogel eveneens geschikt voor droge, gevoelige ogen.

Meer over de gekleurde lenzen bij Mister Spex leest u hier:Groene contactlenzenBlauwe contactlenzenBruine contactlenzenGrijze contactlenzen 

1.) Hoe functioneren gekleurde contactlenzen?

Bij gekleurde lenzen is de rand, die de iris bedekt, getint: Deze bedekking zorgt voor een verandering van de kleur. Het midden is niet getint, waardoor de pupil, en daarmee het zicht, niet wordt aangetast.

2.) Zijn gekleurde lenzen ook verkrijgbaar op sterkte?

Gekleurde lenzen zijn verkrijgbaar in verschillende sterktes. U kunt met gekleurde lenzen dus alles doen, wat u met uw normale lenzen of bril ook doet. Maar kijk uit: Ze zijn niet geschikt om ’s nachts mee auto te rijden. Door de laag die de iris bedekt, kan de pupil niet meer uitzetten. Uw ogen kunnen zich daardoor niet optimaal aanpassen nachtlicht.

3.) Moet ik gekleurde lenzen passen?

Ook in het geval van gekleurde lenzen is passen bij een oogarts of opticien aan te raden. Oók als u geen verminderd zicht heeft of uw correctiewaarden al kent. De oogarts of opticien meet uw diameter en radius, waardoor lenzen gevonden kunnen worden die precies passen op uw ogen. Het draagcomfort wordt daarmee vergroot en het risico op geïrriteerde ogen verkleind.

4.) Welke kleur past bij me?

Wilt u de natuurlijke kleur van uw ogen versterken, dan kiest u een kleur die lijkt op uw eigen kleur. Heeft u juist zin in een hele andere tint, dan is uw keuze afhankelijk van de kleur van uw ogen. Zijn ze licht, dan kunt u alle mogelijke combinaties uitproberen. Zijn ze donker, kan dat ook, maar valt de tint standaard iets donkerder uit.

5.) Hoe lang mag ik gekleurde lenzen dragen?

Gekleurde lenzen zijn bij Mister Spex verkrijgbaar als dag- of maandlenzen. Daglenzen gooit u weg na één dag, maandlezen draagt u een maand. Ongeacht het type, is het belangrijk dat u de lenzen reinigt met een daarvoor geschikte reinigingsvloeistof. Peroxydsystem is niet geschikt voor gekleurde lenzen: De kleur lost erdoor op en de lenzen worden onbruikbaar.

Gekleurde lenzen bij Mister Spex: goed, betaalbaar en snel

In onze uitgebreide online shop vindt u gegarandeerd gekleurde lenzen die voldoen aan uw wensen en eisen. De lenzen worden kosteloos bij u thuis bezorgd met DHL en mogen, mochten ze toch niet bevallen, binnen 30 dagen geretourneerd worden. Het passen van de lenzen is mogelijk bij één van de partneropticiens bij u in de buurt. 

Merken van deze categorie

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel