Oakley Crosslink

Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
Sorteren op
3 Resultaten

Trendy en sportief met een Oakley Crosslink bril

Wanneer u een Oakley Crosslink bril draagt, ziet u er in één klap trendy, sportief en eigentijds uit. Deze knappe bril van het gerenommeerde label Oakley heeft de ideale snit voor een tijdloze, modieuze look. Met zijn rechthoekige glazen is hij perfect voor mensen met een rond of ovaal gezicht. Er zijn een scala aan kleurencombinaties mogelijk waarbij zwart vaak als basis wordt gebruikt, aangevuld met een intense kleur naar keuze zoals rood, blauw of groen.

Oakley Crosslink brillen, hip en eigentijds

Wanneer u dagelijks een bril nodig hebt, is het belangrijk om een model te kiezen dat u makkelijk combineert met uw garderobe. Daarnaast wilt u een exemplaar dat fris en jeugdig oogt, maar toch ook stijlvol en modieus. De brillen uit de Oakley Crosslink lijn voldoen aan al deze kenmerken. Het montuur is vervaardigd uit kunststof en kent twee kleuren. Een basiskleur, vaak zwart, en een contrasterende kleur die in het oog springt. Het typische logo van het label staat op de zijkant van de bril gedrukt en vormt een minuscule blikvanger. De Oakley Crosslink is ontworpen met veel aandacht voor comfort en draaggemak. De bril voelt licht aan en u voelt hem amper zitten op uw neus. Zo draagt u hem een hele dag zonder dat u zich ervan bewust bent.

Welke Oakley Crosslink past bij u?

Even door de collectie Oakley Crosslink brillen bladeren heeft meestal als gevolg dat u een heleboel modellen vindt die u wel kunt waarderen. De moderne snit en de subtiele accenten zijn een streling voor het oog en sluiten aan bij tal van stijlen en smaken. Om te weten welke Oakley Crosslink het beste bij u past, kunt u de bril vooraf even passen in de 3D-tool van Mister Spex. U zoekt een leuke foto uit of u installeert zich voor de webcam en schuift de Oakley Crosslink die u wenst voor uw gezicht. Zo krijgt u een goed idee van de uitstraling die de bril u geeft. Een voordeel van dit virtuele passen is dat u het zo veel doet als u wilt. Bovendien hoeft u er niet eens uw huis voor te verlaten.

De voordelen van Mister Spex

Behalve de handige 3D-tool zijn er nog een heleboel andere redenen om uw Oakley Crosslink bij Mister Spex te kopen:

  • u hebt een ruime keuze aan merken, modellen en uitvoeringen

  • uw glazen worden op sterkte geleverd

  • u betaalt in een veilige en versleutelde omgeving

Benieuwd welke brillen u nog kunt vinden bij Mister Spex? Blader door de catalogus en ontdek wat Ray-Ban, Polo Ralph Lauren, Oakley, adidas en vele andere topmerken voor u in petto hebben.

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel