Brillen van titanium

Brillen van titanium

Categorie

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen van titanium

(307)

Geen resultaten gevonden

Producten 1 tot 60 van 307

Meerwaardezoekers kiezen titanium brillen van Mister Spex

Meerwaardezoekers zweren bij titanium brillen, de ijzersterke levensgezel in vederlicht materiaal. Eens een titanium bril, altijd een titanium bril. Titanium brillen zijn modieus, roestvrij en beschermen tegen allergieën. Ze zijn verkrijgbaar met glazen op sterkte en uv-filter. Titanium brillen online kopen bij Mister Spex is een aanrader voor mannen en vrouwen met een neus voor kwaliteit.

Uw vederlichte rots in de branding

Brillen van titanium kunnen tegen een stoot, en dat mag u gerust letterlijk nemen. U plooit, draait en krult het montuur in alle richtingen en u behoudt telkens weer vorm en kleur. Titanium brillen zijn uiterst geschikt voor zware beroepen binnen en buiten en voor uitdagende sporten. In uw omgang met jonge kinderen draagt u uw titanium bril met een gerust gemoed. Titanium brillen zijn verkrijgbaar bij heel wat gerenommeerde (luxe)merken in combinatie met glazen op sterkte. Titanium is een vederlicht materiaal en wordt voor heel wat toepassingen gebruikt, de bekendste is die voor brilmonturen. Dragers van titanium brillen zullen het beamen: eens een titanium bril, altijd een titanium bril. Titanium brillen zitten comfortabel. Door het lichte gewicht, de vooruitstrevende techniek en de zachte, buigzame materialen zitten brillen van titanium u als gegoten. Ze zijn als het ware een met uw lichaam en geven u een modieuze uitstraling. Titanium brillen zijn verkrijgbaar met halve randen of randloos. Brillen van titanium online kopen doet u bij Mister Spex. Waar wacht u nog op?

Roestvrij en anti-allergeen

Belangrijk voordeel van brillen van titanium is dat ze weer en wind doorstaan. In alle omstandigheden behoudt uw titanium bril zijn gave kleur en blijft het materiaal intact. Omdat brillen van titanium roestvrij zijn, ziet uw luxebril er altijd als nieuw uit. Door het type materiaal blijft u gespaard van allergieën.

Online uw titanium bril aanmeten

Voor de keuze van titanium brillen biedt Mister Spex u de online 3D-technologie aan. U past bij u thuis via uw webcam alle modellen aan. Wilt u een tweede mening? Deel dan de door u gemaakte foto via sociale media. U weet dan meteen of uw keuze gesmaakt wordt. Online kopen is een feest bij Mister Spex. Doe mee!

Koop in vertrouwen

Brillen van titanium bestellen bij Mister Spex is kinderspel. U betaalt het bedrag via een beveiligde internetverbinding en gebruikt de door u geselecteerde betaalmethode. Eens de betaling afgerond is, verzendt Mister Spex het pakketje met een gespecialiseerde thuisbezorger. Is uw titanium bril door omstandigheden toch niet dat wat u zocht, dan doet u een beroep op de 30 dagen "niet tevreden, geld terug"-regeling.

Uw voordelen met Mister Spex

  • uw sterke rots in de branding
  • aanbod van grote (luxe)merken
  • u meet uw titanium bril online aan
  • u koopt in vertrouwen
  • 30 dagen "niet tevreden, geld terug"-garantie

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel