Welkom bij misterspex.nl

We streven ernaar u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden. Om onze diensten voor u te optimaliseren, maken we gebruik van cookies en soortgelijke technologieën voor marketingdoeleinden. Door op 'Akkoord' te klikken, stemt u hiermee in. U kunt dit te allen tijde herroepen.

Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Bespaar 20 % op onze luxemerken.¹ – Code: PREMIUM20
Nu besparen
Sportbrillen op  sterkte

Sportbrillen op sterkte

Een sportbril op sterkte: scherper zicht

Fysieke inspanning op het voetbalveld, constant veranderen van richting aan de klimwand of schokken bij het mountainbiken op oneffen terrein: gewone brillen zijn niet bestand tegen zulke uitdagingen. Dat is vervelend, want voor een goede en veilige prestatie hebben we een optimaal zicht nodig. Een sportbril op sterkte corrigeert voor oogafwijkingen zoals bij- of verziendheid. Omdat de eisen verschillend zijn voor de verschillende sporten kunnen het montuur en de glazen worden afgestemd op de betreffende discipline.

Inhalt

Waarom is een goed zicht belangrijk voor sporters?

Bij een teamsport, tijdens het joggen of op het water: onze ogen moeten bij elke beweging de hele omgeving kunnen waarnemen. Slecht zicht vermindert de reactiesnelheid en een goede, veilige omgang met sportapparatuur. In het geval van astigmatisme, bijziendheid of verziendheid zijn sportbrillen op sterkte dan ook onmisbaar.

Een goede oogbescherming vermindert niet alleen beschadiging van de ogen, maar beperkt ook het risico op lichamelijk letsel. Een normale bril is niet geschikt voor sportieve activiteiten en verhoogt de kans op ongelukken door het beslaan van de glazen of het verschuiven van de bril. Mensen met een verminderd zicht moeten daarom tijdens het sporten altijd kiezen voor een

verglaasde sportbril. Waaraan moeten sportbrillen op sterkte voldoen?

Tijdens het sporten beweegt u constant. De bril mag niet verschuiven, onaangenaam drukken of beslaan. Dankzij verstelbare neuspads en aan te passen beugels (bijvoorbeeld sportbrillen van Oakley) geniet u van een hoog draagcomfort. Een sportbril op sterkte voldoet aan hoge eisen:Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.