Welkom bij misterspex.nl

We streven ernaar u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden. Om onze diensten voor u te optimaliseren, maken we gebruik van cookies en soortgelijke technologieën voor marketingdoeleinden. Door op 'Akkoord' te klikken, stemt u hiermee in. U kunt dit te allen tijde herroepen.

Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Bespaar 20 % op onze luxemerken.¹ – Code: PREMIUM20
Nu besparen

Tom Ford Dames zonnebrillen

(78)

Geen resultaten gevonden

Producten 1 tot 60 van 78

Tom Ford dames zonnebrillen bij Mister Spex

'Gewaagd' is het meest toepasselijk woord dat aan de stijl van Tom Ford gelieerd kan worden. De excentrieke modeontwerper, die eerder al Gucci vanuit faillissement tot een miljarden concern transformeerde, kan met zijn eigen fashion lijn ongestoord de grenzen opzoeken.

Hoe maak je een zonnebril sexy? Tom Ford weet als geen ander de details van het montuur en de differentiaties binnen het kleurenpalet in te zetten om de gewenste associaties op te roepen. Dames zonnebrillen van Tom Ford hebben dan ook steevast een sexy en gedurfde uitstraling, die perfect aansluit bij kleding met dezelfde allure.

Naast het afleveren van een duidelijke fashion statement moet een zonnebril uiteraard ook de ogen beschermen tegen ongewenste straling van de zon. Ultraviolette stralen zijn notoire veroorzakers van rimpeltjes en kringen rond de ogen. De glazen van Tom Ford dames zonnebrillen zijn standaard voorzien van UV-filters, en kunnen optioneel worden voorzien van verschillende coatings. De tint van de glazen, en daarmee de lichtdoorlaatbaarheid, kunt u eveneens zelf aangeven bij het bestellen van een Tom Ford zonnebril via uw favoriete online opticien, Mister Spex.

Selecteer uit de uitgebreide collectie Tom Ford dames zonnebrillen het model dat het beste bij uw attitude aansluit. Een voor 2pm bestelde zonnebril wordt door ons nog dezelfde dag verstuurd. Snel en traceerbaar met DHL. Gewaagd heeft nooit eerder zo een stijlvol profiel gehad!

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.