Welkom bij misterspex.nl

We streven ernaar u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden. Om onze diensten voor u te optimaliseren, maken we gebruik van cookies en soortgelijke technologieën voor marketingdoeleinden. Door op 'Akkoord' te klikken, stemt u hiermee in. U kunt dit te allen tijde herroepen.

Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

15 % korting voor zomerdagen met een gouden randje!¹ – Code: ENDLESS15

Tom Ford Heren zonnebrillen

(67)

Geen resultaten gevonden

Producten 1 tot 60 van 67

Tom Ford heren zonnebrillen bij Mister Spex

Tom Ford is een bekende merknaam voor allerlei mode-artikelen, zoals kleding en zonnebrillen. Toen Tom Ford in 2005 zijn eigen modelijn ging ontwerpen op zijn eigen naam, kreeg dit merk meteen ongekende populariteit. Dat komt omdat Ford de grootste ontwerper was van zowel het merk Gucci als het merk Yves Saint Laurent. Daardoor waren veel mensen al bekend met zijn werk en werd het eigen merk van Tom Ford dus ook met open armen ontvangen. Dit is zeker merkbaar bij de Tom Ford heren zonnebrillen, die in tien jaar tijd enorm aan populariteit hebben gewonnen.

Elke zonnebril van Tom Ford is in de bekende Italiaanse stijl gemaakt en straalt dit zichtbaar uit. Zodoende zijn Tom Ford heren zonnebrillen van verre herkenbaar en dat draagt bij aan het image van de drager. Een man met een Tom Ford zonnebril toont zijn goede smaak en stoere stijl, waarmee hij verzekerd is van de aandacht van de dames. Daarnaast is elke bril UV-beschermend en ontspiegeld, waardoor deze zonnebrillen ook nog eens beschermend en rustgevend voor de ogen zijn.

Mister Spex biedt een groot assortiment Tom Ford heren zonnebrillen aan. Wanneer een zonnebril voor 14:00 wordt verzonden, wordt deze de volgende dag al door DHL afgeleverd. Bevalt een bril niet, dan kan deze binnen 30 dagen kosteloos worden geretourneerd. Ook biedt Mister Spex de unieke service dat elke klant gedurende tien dagen vier verschillende monturen gratis mag uitproberen. Zodoende weet u zeker dat een bril u goed staat voordat besluit hem te kopen!

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.