We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Categorie

  • Gebruikte filter

  • Merk Humphreys
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Eigenschappen

Gezicht

Maat

  • Smal
  • Normaal
  • Montuurbreedte aangeven

Vorm

Type

Kleur montuur

Glaskleur

Materiaal

Prijs in EUR

2

Humphreys Zonnebrillen


Humphrey's zonnebrillen bij Mister Spex

De Humphreys zonnebrillen bij Mister Spex laten zien waartoe een krachtig topmerk in staat is. Humphreys, dat sinds 1994 onder meer trendy brillen en zonnebrillen van grote kwaliteit ontwerpt en produceert, staat voor een spannende combi tussen tijdloze looks en op en top modieus design waarin de meest actuele trends uit de modebranche op de voet gevolgd worden door de beste designers uit het vak

Welk model u uit het assortiment Humphreys zonnebrillen bij Mister Spex ook kiest, u kunt altijd vertrouwen op eigentijdse techniek en ontwerpen die passen bij verschillende modestijlen die momenteel hot zijn in de internationale mode. Hippe ontwerpen zijn gevangen in eigentijdse kleuren die passen bij een gave casual look of een formelere kledingstijl voor op het werk. Alle Humphreys zonnebrillen bij Mister Spex dragen het stempel van een modehuis dat weet waardoor moderne consumenten zich laten inspireren bij het samenstellen van hun outfit.

Mister Spex wil als vooraanstaande Europese online opticien het beste van het beste voor zijn klanten. U kunt met de 3D virtual fitting online al veel van de 2000 designermonturen op de website uitproberen. Verder kent Mister Spex een zeer snelle levering van de door u aangeschafte bril waarbij u het recht behoudt om deze binnen 30 dagen kosteloos te retourneren.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elke montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudig plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt in de prijs inbegrepen.

De weggestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.