Givenchy Brillen

Givenchy
Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
Sorteren op
56 Resultaten

Van de catwalk op de neus: dames- en herenbrillen van Givenchy

Een bril van Givenchy is veel meer dan 'alleen maar' een bril op sterkte. Draag je een Givenchy, dan maak je een modestatement. Weinig accessoires zijn zo hoogwaardig en stijlvol als de designbrillen van Givenchy. Het Franse luxemerk is in 1952 opgericht door Hubert de Givenchy. Het is andere merken altijd een stapje voor geweest, en wel dankzij creatieve en glamoureuze ontwerpen en de typische Franse touch. Luxemerken als Givenchy maken niet alleen moderne monturen, maar ook unieke statement designs die je look helemaal afmaken. De monturen van Givenchy zijn innovatief ontworpen en hoogwaardig vervaardigd. Ze hebben bijzondere kleuren en zijn afgewerkt met zeer dunne acetaten en hightech titanium. Ook de nieuwste colectie van Maison Givenchy staat voor extravagante designcreaties, deels met zachte kleuren, pasteltinten of felle kleuren. Luxueuze vormen en spannende kleuraccenten maken van de Givenchy brillen echte blikvangers.

Givenchy - Luxe met een twist

Een elegante cateye met kleurverloop of een strak ontwerp in Jackie O. formaat: elke Givenchy bril heeft iets heel bijzonders. Van individuele designs tot unieke kleuren: Givenchy brillen zijn hartstikke divers, zodat er voor elk gezicht een passende vorm en kleur is. Givenchy brillen voor mannen en vrouwen worden met veel aandacht voor detail gemaakt, waardoor alle ontwerpen uniek zijn en een heel eigen charisma hebben. Luxe en elegant: Givenchy brillen staan voor een uitgesproken persoonlijkheid en stijl. Ze doen dit met uiteenlopende monturen die rechthoekig, vierkant of extra groot zijn, en die vaak alle modeconventies doorbreken.

Jouw voordelen bij Mister Spex

Ontdek geselecteerde designerlabels en de meest exclusieve stijlen van het seizoen en laat je betoveren door ons luxueuze assortiment zonnebrillen, brillen op sterkte en multifocale brillen van gerenommeerde fabrikanten. Naast onze hoogwaardige Givenchy brillen vind je bij ons een grote selectie van andere designermerken, zoals Linda Farrow, Victoria Beckham en Moncler.

Je bent op zoek naar een Givenchy bril op sterkte? We verglazen de bril die je uitkiest 'op maat', zodat je ook met hogere dioptrieën optimaal kunt zien. Bij ons kun je veilig en gemakkelijk vanuit thuis winkelen. We hebben hoge kwaliteitsnormen en kunnen je nieuwe Givenchy bril dankzij onze eigen werkplaats helemaal afstemmem op jouw waarden en behoeften - natuurlijk met opticienkwaliteit en een perfecte pasvorm.  Je kunt niet kiezen tussen al die mooie Givenchy brillen? Dankzij onze home trial kun je je favoriete modellen tot 10 dagen lang thuis passen en in alle rust een keuze maken. Bestel je nieuwe Givenchy bril nu gemakkelijk en zonder risico:

  • snelle verzending

  • glaskwaliteit zonder compromissen

  • achteraf betalen

    10%

    Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

    Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

    Betalingsmethodes

    VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

    Leveropties

    DHL Logo

    Om veilig te kunnen bestellen

    Thuiswinkel