We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Hoe garandeerd u de kwaliteit van Mister Spex producten?

De productie van all onze brillen met lenzen op sterkte - inclusief de fabricage en aanmeten van de lenzen - gebeurt in Duitsland door een team van gediplomeerde opticiens. Productie is onderworpen aan regematige, en strenge, kwaliteits controles. Onze merk monturen en contactlenzen komen direct van de fabrikant en erkende distributeurs. De collectie van monturen bij Mister Spex wordt bepaald aan de hand van huidige trends en onze doel is om producten van de hoogste kwaliteit te bieden. Onze selectie bevat oom medisch gekeurde producten.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elke montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudig plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt in de prijs inbegrepen.

De weggestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.