We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Categorie

  • Gebruikte filter

  • Merk Roxy
Verwijder alle filters

Brillen voor

Maat

Vorm

Merk

Kleur montuur

Materiaal

Prijs in EUR

2

Roxy Sportbrillen

Mister Spex viert Halloween!

U krijgt van ons 10% korting cadeau. Uw tegoedboncode: msx-10hlw

Ontdekken


Roxy sportbrillen bij Mister Spex

Het populaire merk Roxy richt zich vooral op jonge meiden. Dit hippe merk laat dit duidelijk naar voren komen in de brillen die zij produceren. De brillen worden geproduceerd in de meest hippe kleuren en de modellen hebben een trendy look. De sportbrillen die door het merk Roxy worden uitgegeven geven de dames een frisse en modieuze look. De Roxy sportbrillen zijn nu ook te koop via de online opticien Mister Spex.

De Roxy sportbrillen die via Mister Spex te verkrijgen zijn, focussen zich ook vooral op de sportieve meiden. De sportbrillen zijn voorzien van blauw of wit glas en zorgt voor het perfecte draagcomfort tijdens het sporten. Door de verstelbare band die aan de bril bevestigd is, zal het draagcomfort worden versterkt en zorgt het ervoor dat de veiligheid voorop staat omdat de kans dat de bril van het hoofd afglijdt hiermee wordt verkleind. De brillen uit de collectie Roxy sportbrillen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. Het plastic waarvan de bril gemaakt is, zorgt ervoor dat de bril niet zwaar aanvoelt als deze wordt gedragen. Daarnaast is het montuur de brillen stijlvol afgewerkt met verschillende kleuren en patronen zodat dit naar wens is voor mode bewuste dames.

Mister Spex kan u helpen met het kiezen van de juiste bril uit het sportbrillen assortiment van Roxy. Heeft u eenmaal een keuze gemaakt en de bril in huis ontvangen, maar bevalt deze u toch niet? Dan kunt u de bril binnen 30 dagen kosteloos retourneren om vervolgens een andere keuze te maken.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elke montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudig plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt in de prijs inbegrepen.

De weggestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.