We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Categorie

  • Gebruikte filter

  • Merk Smith Optics
Verwijder alle filters

Brillen voor

Breedte hoofd

  • Groot
  • Hulp bij het bepalen

Vorm

Kleur montuur

Materiaal

Prijs in EUR

1

Smith Optics Sportbrillen

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Smith Optics sportbrillen bij Mister Spex

De ontwikkelaar van het merk Smith Optics is ooit begonnen als hobbyist die een verbeterde skibril ontwierp. Deze bril werd zo populair dat meneer Smith besloot een eigen merk te beginnen dat gespecialiseerd was in allerlei sportbrillen. Vanaf de jaren '60 is het merk steeds bekender en populairder geworden, vooral omdat verscheidene topsporters gebruik maken van Smith Optics sportbrillen.

Smith Optics sportbrillen staan vooral bekend om hun hoge kwaliteit. Ze beslaan niet wanneer ze nat worden, bijvoorbeeld tijdens surfen of skiën. Daarnaast biedt Smith Optics twee verschillende lijnen. De ene lijn sportbrillen is zo milieuvriendelijk mogelijk gemaakt, van natuurlijke producten en met een minimum aan milieubelasting. Deze sportbrillen zijn van bijzonder hoge kwaliteit en zijn zeer duurzaam: ze kunnen jaren meegaan. De andere lijn sportbrillen bevat brillen die speciaal zijn ontwikkeld om de ogen te beschermen tijdens bepaalde sporten. In deze collectie bevinden zich brillen die met speciale banden kunnen worden vastgemaakt en die bijzonder sterke glazen hebben zodat ze onverwachte belasting aankunnen.

Smith Optics sportbrillen zijn een must-have voor iedere fanatieke sporter. In de digitale etalage van Mister Spex zijn tientallen verschillende modellen van deze brillen te vinden voor allerlei verschillende sportieve doeleinden. Als de grootste online opticien, heeft Mister Spex het breedste assortiment sportbrillen beschikbaar. Zo is er altijd een bril te vinden die bij u past en aan al uw eisen voldoet.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.