We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Categorie

  • Gebruikte filter

  • Merk Avaira
Verwijder alle filters

Merk

Fabrikant

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Avaira Contactlenzen

(2)

Avaira contactlenzen bij Mister Spex

Mister Spex biedt ruim 100 verschillende soorten contactlenzen. De collectie bestaat uit lenzen van de grootste internationale fabrikanten, zoals Bausch & Lomb, CooperVision en Johnson & Johnson. Alle merken worden gekenmerkt door een uitzonderlijk hoge kwaliteit en zijn verkrijgbaar als dag-, week- en maandlenzen.

Lenzen van Avaira zijn verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden en sterktes en zijn bijzonder geschikt voor mensen met (zeer) gevoelige en/of droge ogen. Dankzij een speciaal siliconen-hydrogel passen lenzen van Avaira zich perfect aan op de kromming van het oog. Dankzij het hoge watergehalte van 46 procent, hebben ze daarnaast een hoog draagcomfort. De ogen blijven er vochtig door, waardoor droge, geïrriteerde en/of rode ogen worden voorkomen.

Avaira maandlenzen bevatten een ingebouwde uv-bescherming waardoor ze bijzonder geschikt zijn voor alle seizoenen. Vergeet u in de herfst-, zomer- of lentemaanden een keer uw zonnebril mee te nemen, is er dus niks aan de hand: Uw lenzen voorkomen dat uv-a en uv-b stralen uw oog beschadigen.

Avaira maandlezen zijn beschikbaar als torische lenzen, die bijzonder geschikt zijn voor mensen met astigmatisme. Bij astigmatisme is de voorkant van het oog ovaal in plaats van rond van vorm. Mensen die lijden aan astigmatisme kunnen horizontale en verticale lijnen daardoor niet tegelijkertijd scherp zien. Dit leidt tot een vertekende weergave van de werkelijkheid: Voorwerpen worden troebel, onscherp of zonder diepte waargenomen. Torische lenzen corrigeren daarvoor en zorgen voor een scherp, helder en ‘waarheidsgetrouw’ beeld.

Avaira contactlenzen worden aangeboden tegen aantrekkelijke garantievoorwaarden en zijn snel en eenvoudig online te bestellen. Alles wat u hoeft te doen is een keuze maken uit één van de vooraanstaande merken, uw correctiewaarden aan ons doorgeven en uw bestelling plaatsen in de online winkelmand. U heeft uw nieuwe contactlenzen dan binnen enkele dagen in huis.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.