We streven ernaar u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden. Om onze diensten voor u te optimaliseren, maken we gebruik van cookies en soortgelijke technologieën voor marketingdoeleinden. Door op Accepteren te klikken, stemt u hiermee in. U kunt dit te allen tijde herroepen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Clariti Contactlenzen

(1)

Geen resultaten gevonden

Producten 1 tot 1 van 1

Clariti contactlenzen bij Mister Spex

Het dragen van contactlenzen is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Veel mensen wisselen het dragen van een bril af met het dragen van contactlenzen. Andere dragen het liefst altijd hun contactlenzen. Contactlenzen bieden dan ook veel gemak en bewegingsvrijheid. Clariti contactlenzen bij Mister Spex zijn lenzen die gemaakt zijn van siliconen hydragel. Dit materiaal zorgt voor een hoge mate van comfort. De lenzen bevatten maar liefst 58% water, zodat je bijna niet voelt dat je ze draagt.

De kromming van de lens is 8.4, dat is iets minder krom dan de gemiddelde lens. Ook daardoor zitten de lenzen zeer comfortabel.Clariti contactlenzen bij Mister Spex zijn verkrijgbaar in de sterktes -10 tot en met +8. Verreweg de meeste contactlensgebruikers kunnen dus kiezen voor deze lenzen.

Clariti contactlenzen bij Mister Spex zijn van superieure kwaliteit en worden gemaakt door fabrikant Sauflon. Toch kan het zijn dat de lenzen u om welke reden dan ook niet bevallen. Stuurt u in dat geval binnen 30 dagen de lenzen retour. U krijgt dan zonder verdere vragen uw geld terug. Mister Spex Heeft de tevredenheid van zijn klanten hoog in het vaandel staan en biedt dan ook een ongevenaarde service en garantie.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.