We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Categorie

  • Gebruikte filter

  • Merk Clear
Verwijder alle filters

Merk

Fabrikant

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Clear Contactlenzen

(5)

Clear contactlenzen bij Mister Spex

Clear contactlenzen profiteren van de innovatieve geest van het Aziatische Clearlab, waar productkwaliteit en klanttevredenheid de hoogste prioriteit hebben. Clearlab is de producent van 's werelds eerste zogenaamde biocompatibele daglens, een lens die contact kan maken met het oog zonder het oog te irriteren. Goed nieuws dus voor mensen met overgevoelige ogen.

Alle innovatieve technieken van Clearby zijn terug te vinden in de Clear contactlenzen bij Mister Spex. Door de Clearlab AQUAGRIP technologie is de lens zowel resistent tegen uitdroging als tranen. Dit betekent meer en langer draagcomfort en gemakkelijker lenzen in- en uitdoen.

Clear contactlenzen bij Mister Spex hebben als kenmerk voor een zeer goede zuurstoftoevoer voor het hoornvlies te zorgen. Door ultradun materiaal heeft u verder totaal niet het gevoel lenzen te dragen. Dat is uiteindelijk wat we allemaal willen, goed zicht zonder irritatie en zonder het idee te hebben dat er iets op je oog zit.

Het is natuurlijk nog beter als u de betreffende lenzen gemakkelijk vanuit uw luie stoel kunt bestellen. Dan bent u bij één van Europa's populairste online opticiens aan het juiste adres. Uw Clear contactlenzen bij Mister Spex kopen betekent dat u uw lenzen snel en zonder gedoe in huis heeft.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.