Contactlenzen

Bausch & Lomb

Bausch & Lomb contactlenzen bij Mister Spex

Als u Bausch & Lomb contactlenzen bij Mister Spex wilt bestellen, is het goed om iets meer te weten over het bedrijf achter het product. De geschiedenis van Bausch & Lomb gaat ver terug. Reeds in 1853 opende de Duitse immigrant John Jacob Bausch in New York een kleine winkel voor optische producten. Om de winkel uit te kunnen breiden klopte hij voor financiële hulp aan bij zijn goede vriend Henry Lomb. Deze injectie deed de handel goed en enige tijd later werd Lomb van investeerder een volwaardige partner.

Innovatie staat hoog in het vaandel bij dit Amerikaanse bedrijf. In de beginjaren werden revolutionaire rubberen brilmonturen vervaardigd en in de eerste helft van de twintigste eeuw was Baush & Lomb verantwoordelijk voor baanbrekende ontwikkelingen in de markt van optische producten. De eerste zachte contactlens werd in 1971 op de markt gebracht.

Kiest u voor Bausch & Lomb contactlenzen bij Mister Spex, dan kiest u lenzen die u gemakkelijk in en uit kunt doen en die comfort bieden. De lenzen bieden tevens een helder en scherp zicht en u heeft geen last van hinderlijke schitteringen.

Bausch & Lomb contactlenzen bij Mister Spex zijn aantrekkelijk geprijsd en zijn gemakkelijk te bestellen via uw PC, laptop, tablet of smartphone. Niet voor niets heeft Mister Spex in Europa dan ook al meer dan 1,5 miljoen tevreden klanten. Bent u de volgende om van het gemak deze online opticien te profiteren?

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel