Contactlenzen

Cooper Vision

Cooper Vision contactlenzen bij Mister Spex

Cooper Vision contactlenzen bij Mister Spex zijn contactlenzen die onder verschillende merknamen te koop zijn. Cooper Vision is dan ook een zeer grote fabrikant die is ontstaan na een fusie van verschillende andere fabrikanten van contactlenzen. Hierdoor is een bedrijf ontstaan waarin de expertise van verschillende belangrijke fabrikanten is samengevoegd. Er zijn dan ook verschillende zeer innovatieve contactlenzen van dit merk op de markt verschenen.

Cooper Vision maakt bij voorbeeld de Biofinity contactlenzen, de Rythmic 1day lenzen en de Avaira Toric contactlenzen, om er maar enkele te noemen. CooperVision heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en u kunt dan ook rekenen op lenzen die voldoen aan alle eisen. Dankzij het gebruik van innovatieve materialen zijn de lenzen van dit merk zowel heel comfortabel in het dragen als ook sterk en duurzaam als het gaat om lenzen die langere tijd gedragen worden.

Mochten uw Cooper Vision contactlenzen bij Mister Spex, om welke reden dan ook, niet bevallen dan kunt u natuurlijk altijd gebruik maken van de ongevenaarde garantiebepalingen van Mister Spex. U kunt uw lenzen binnen 30 dagen retourneren, waarna u, zonder verdere vragen, uw geld terugkrijgt. Zo kunt u zonder enig risico Cooper Vision contactlenzen bij Mister Spex thuis uitproberen.

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel